Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ψηλοτάκουνα:το απόλυτο γυναίκειο αξεσουάρ φετίχ!

Τα ψηλοτάκουνα ήταν και θα είναι το απόλυτο γυναίκειο αξεσουάρ φετίχ!
Τα διάσημα κορίτσια το ξέρουν καλά αυτό και επειδή εγκυμονούν δεν σημαίνει ότι αποχωρίζονται τα αγαπημένα τους ψηλοτάκουνα! Συνώνυμα του στιλ και του σεξαπίλ, τα high heels ήρθαν για να μείνουν και στην εγκυμοσύνη!
 Αμβρόσιο, Γουίδερσπουν και Μπιγιονσέ μπροστά στο στιλ δεν βάζουν τίποτα! Τι και αν είναι με την κοιλιά τούρλα τα κορίτσια απάνω από όλα είναι style icons και δεν τις κρατάει τίποτα! Και δεν είναι οι μόνες που δεν μπορούν να αποχωριστούν τα ψηλοτάκουνα τους!
 Καλημέρα τακουνάρες! Ποιος είπε ότι στην διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να στερηθείς τα λατρεμένα σου statement πέδιλα; Η Ριζ Γούιδερσπουν που περιμένει το τρίτο της παιδί τον Οκτώβριο διάλεξε σέξι ροζ ψηλοτάκουνα πέδιλα που όχι μόνο της ψηλώνουν αλλά την κάνουν ακόμη πιο σέξι!
 Η Αλεξάντρα Αμβρόσιο δεν κολλάει πουθενά! Και το στιλέτο της θα βάλει και το μίνι της θα βάλει και τις ποδάρες της θα μας δείξει και θα μας αφήσει και με στόμα ανοιχτό αφού αυτό είναι το κορμί γυναίκας στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Διάλεξε και εσύ μπλε ψηλοτάκουνες γόβες που είναι απόλυτα σέξι και in!
 Αν είσαι η Μπιγιονσέ δύσκολα αποχωρίζεσαι τα ψηλοτάκουνα σου και το γυρίζεις σε φλατ. Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να βάλεις το αγαπημένο σου ψηλοτάκουνο όπως η Μπιγιονσέ; Άπλα φρότνισε να μην τα φοράς για πολύ ώρα γιατί ο φόβος του να πρηστούν τα ποδαράκια σου είναι εκεί!
 Η Τόρι Σπέλινγκ με τρία παιδιά να κυνηγάει και άλλο ένα έτοιμο να βγει έχει ξεχάσει τα φλατ. Σου λέει είμαι γυναίκα πάνω από όλα και έτσι διαλέγει γκρι γόβα στιλέτο για να νιώσει σέξι και πολύ καλά κάνει!
 Η Σάρα Μισέλ Γκέλλαρ με ψηλοτάκουνα σανδάλια δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα που είναι έγκυος! Εδώ στον ζωολογικό κήπο δείχνει να το διασκεδάζει με την ψυχή της και να το περπατάει τέλεια το ψηλοτάκουνο!