Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Τι χρειαζόμαστε; Μικρές λεπτομέρειες για να μας φτιάχνουν το κέφι

Το πάθος στα χείλη μου
Είναι η τέλεια απόχρωση για μεσογειακές επιδερμίδες. Θυμίζει κάτι από γη, κάτι από χώμα, κάτι από έντονο πάθος. Σχεδιασμένο για να αναδεικνύει το χρώμα του, το Rouge Allure τοποθετείται μόλις με μια κίνηση και εντυπωσιάζει. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο, ακόμη πιο βαθύ, αφού προστατεύει τα χείλη, αφήνοντας τα ενυδατωμένα και απαλά, και κάνει το χρώμα να «δείχνει» καλύτερα. 
Κραγιόν Rouge Allure N.98 Coromandel, €36.40 CHANEL
 Τέλειες βλεφαρίδες με ένα κλικ
Η fashion guru, πρώην μοντέλο και χρόνια αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld, αφού εγκατέλειψε το πόστο της στο περιοδικό, συνεργάζεται τώρα με την Mac και κάνει το στυλ της, σειρά καλλυντικών: όλα τα απαραίτητα για να δημιουργήσετε το τέλειο δραματικό, λίγο ατημέλητο, look. «Η ομορφιά βρίσκεται στα μικρά ατυχήματα», διατείνεται και διαφημίζει η ίδια τη σειρά της. Με το ψαλιδάκι αυτό, οι βλεφαρίδες σας θα είναι το απόλυτο πακέτο για μοντέρνο, smoky look.
Mac, Full Lash Curler, Carine Roitfeld Accessories
 Λουλούδια… στο δέρμα μου 
Μόνο αγάπη, λέμε: Η Chloé  υποστηρίζει την αγάπη και το ρομαντισμό, και το Eau Florale είναι η συνέχεια της πορείας προς την αγάπη, ένας ύμνος στους ρομαντικούς τόνους και τις λουλουδένιες αναμνήσεις. Το άρωμα ελευθερώνει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για το love story μας: αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης, αθεράπευτο ρομαντισμό, έντονη θηλυκότητα. Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 30,50 κι 100 ml. 
Eau Florale, Chloé Love
 Το τέλειο χρώμα στα νύχια 
Η ψυχή κι εμπνευστής της Essie, Essie Weingarten, λατρεύει να ακούει ιστορίες για το πόσο δυναμικές κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν τα χρώματα των βερνικιών Essie. Άλλωστε, δημιούργησε τη σειρά Stylenomics έχοντας στο μυαλό της τις γυναίκες που έχουν το πάνω χέρι- ένα χέρι με άψογο μανικιούρ, φυσικά. 
Πλούσιο Πράσινο, από την Essie Stylenomics
 Το μαύρο άγγιγμα… της δόξας
Ναι, το χρώμα αυτής της λοσιόν είναι μαύρο και όχι, δεν μυρίζει αίμα και σπέρμα, όπως αρχικά είχε αφήσει η τραγουδίστρια να εννοηθεί. Παρόλα αυτά, η εκκεντρική Gaga υποστηρίζει ότι η σειρά περιέχει ένα πολύ μικρό amount από το δικό της αίμα- για να την έχεις συνέχεια στο δέρμα σου. 
Lady Gaga, Black Body Lotion
 Το foundation που κάνει το δέρμα μου νεότερο 
Αυτό το foundation έχει τη μοναδική ικανότητα να χρησιμοποιεί το… φως για να κάνει το δέρμα μας να φαίνεται νεότερο. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του, βασισμένη στο φως, εξαφανίζει τις σκιές και χαρίζει στο δέρμα τη λάμψη της νεότητας.  Διαρκεί για 12 υπέροχα όμορφες ώρες, ενώ αφήνει το άρωμα του στο δέρμα για μια ολόκληρη μέρα. Κυκλοφορεί σε 18 αποχρώσεις, για να διαλέξετε το τέλειο match. 
Shisheido, Radiant Lifting Foundation
 athensvoice.gr