Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μερικά από τα καλύτερα χτενίσματα στο κόκκινο χαλί



Λίγες μέρες πριν την 84η απονομή των Όσκαρ (Κυριακή 26 Φεβρουαρίου) ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα χτενίσματα που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί.
Στα Όσκαρ του 2004, η ταλαντούχα ηθοποιός Charlize Theron εμφανίστηκε με ρετρό χτένισμα και αρκετά ηλιοκαμμένη. Το σωστό μήκος αλλά και οι προσεγμένες vagues της χαρίζουν μια θέση στα ωραιότερα χτενίσματα.
 Με look Veronica Lake, η Amy Adams αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα υπέροχα κόκκινα μαλλιά της το 2008.

Την ίδια χρονιά, στα Όσκαρ του 2008 δηλαδή, η Jessica Alba εμφανίζεται με ένα σέξι αλλά και την ίδια στιγμή κοριτσίστικο look με μια λεπτή κοτσίδα πλεγμένη γύρω από ένα χαμηλό και χαλαρό σινιόν.
 Στα Όσκαρ του 2009 η Angelina Jolie παρουσιάζεται με τα μαλλιά της κάτω, σε χαλαρές μπούκλες αλλά και μαζεμένα ελαφρά πίσω. Καθόλου τυχαία επιλογή καθώς το συγκεκριμένο χτένισμα αναδείκνυε τέλεια τα σμαραγδένια σκουλαρίκια αξίας 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων.
 Και πάλι στα Όσκαρ του 2009, η Sarah Jessica Parker επιλέγει τις λαμπερές, χαλαρές μπούκλες όπου μαζί με τις χρυσές ανταύγιες της ανέδειξαν τόσο το μακιγιάζ αλλά και το ρούχο της.
 Τέλος, στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και η Reese Whiterspoon. Ολόισιο χτένισμα και αφέλειες με ελαφριά κλίση στο πλάι. Ένα απλό look πολλές φορές έχει καλύτερα αποτελέσματα από μα περίτεχνη κόμμωση. Δείχνει τόσο σύγχρονο, αλλά ήταν το 2007.
 Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη