Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Η Αθηνά Ωνάση είναι έτοιμη να γίνει μητέρα

Η Αθηνά Ωνάση και ο σύζυγός της, Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο θα θέσουν ως πρώτη τους προτεραιότητα την απόκτηση ενός δικού τους παιδιού,
όπως είπε ο σύζυγος της χρυσής κληρονόμου σε συνέντευξή του σε περιοδικό της Βραζιλίας. Έπειτα από περίπου οκτώ χρόνια έγγαμου βίου, οι δυο τους εκτιμούν πως ήρθε η ώρα να αποκτήσουν απόγονο. Όπως αναφέρει ο Ντόντα: «Η Αθηνά αυτήν τη στιγμή έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της. Ιππεύει ως επαγγελματίας και έχει ανέβει επίπεδο τον τελευταίο χρόνο. Όμως πιστεύω πως μετά το Λονδίνο θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνουμε ένα παιδί».
Με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, ο Αλβάρο και η Αθηνά εστιάζουν στις προπονήσεις, ελπίζοντας σε μια διάκριση του Ντόντα. Όμως,όπως αποκαλύπτει ο διάσημος Βραζιλιάνος αναβάτης, όταν τους μένει ελεύθερος χρόνος κάνουν σχέδια για την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού. Ο Αλβάρο και η Αθηνά περνούν όλη την ημέρα μαζί, καθώς στις 8 το πρωί ξεκινούν προπόνηση,η οποία τελειώνει δώδεκα ώρες μετά, με ένα μικρό διάλειμμα για ξεκούραση ενδιάμεσα.
Το ζευγάρι, που ζει μόνιμα στο Βέλγιο και επισκέπτεται τη Βραζιλία περίπου τέσσερις φορές το χρόνο, μένει μαζί με την κόρη του Αλβάρο και της αδικοχαμένης Σιμπέλ Ντόρσα, Βίβιαν, αλλά και το γιο της Σιμπέλ από προηγούμενη σχέση, Φερνάντο. Η Αθηνά έχει σταθεί σαν πραγματική μητέρα στα παιδιά της πρώην συντρόφου του συζύγου της, η οποία αυτοκτόνησε πέρυσι. Όσο για το αν τα παιδιά αποκαλούν την Αθηνά «μητέρα», ο Αλβάρο απαντά κατηγορηματικά «όχι». «Η Αθηνά είναι πάντα στο πλευρό της Βίβιαν και τη λατρεύει, όμως η μικρή γνωρίζει πως η βιολογική της μητέρα ήταν η Σιμπέλ και γι’αυτό το λόγο δεν θα μπορούσε να την αποκαλέσει έτσι, αφού «μητέρα» αποκαλούσε μόνο τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή» εξηγεί ο Ντόντα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος,η Αθηνά έχει αποκτήσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί της και η μικρή της τρέφει μεγάλη αγάπη, καθώς η χρυσή κληρονόμος είναι ουσιαστικά εκείνη που τη μεγάλωσε. «Η Βίβιαν τη βλέπει σαν την καλύτερή της φίλη, περνούν όλη την ημέρα μαζί και συζητούν για τα πάντα» αποκαλύπτει ο Αλβάρο στη συνέντευξή του.
Η Αθηνά αφιερώνει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο της στα παιδιά, με τα οποία, όπως αναφέρει ο Αλβάρο, συνομιλεί στην Πορτογαλική γλώσσα, την οποία γνωρίζει άπταιστα. Όση και αν είναι η αγάπη της γι’αυτά τα παιδιά, όμως, επιθυμεί να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους παιδί, κάτι για το οποίο είναι διατεθειμένη να μείνει μακριά από τις προπονήσεις και τα άλογα.
Πηγή: Real news