Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Τίτλοι τέλους για Ναταλία Γερμανού και Γιώργο Νινιό-Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η σχέση της Ναταλίας Γερμανού και του Γιώργου Νινιού έλαβε τέλος.
Μετά από τρεις μόλις μήνες κοινής ζωής, η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός αποφάσισαν εντελώς ξαφνικά να χωρίσουν. Ο λόγος του χωρισμού ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαφορετικότητα τους, η οποία τους ένωσε και στην αρχή.
 Ο ένας προσπαθούσε να προσαρμοστεί στους διαφορετικούς ρυθμούς ζωής του άλλου και αν και αυτή η διαφορετικότητα ήταν ιδιαιτέρως γοητευτική στην αρχή, γρήγορα στη μάχη της καθημερινότητας το ζευγάρι δεν άντεξε. Είχαν και οι δύο πολλές υποχρεώσεις και φρόντιζαν να αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στη σχέση τους, κάνοντας ότι μπορούν για να κάνουν τη σχέση αυτή να πετύχει. Όσο περνούσε όμως ο καιρός,  ήταν όλο και πιο δύσκολο να βρουν κοινά σημεία επαφής. Εκείνος πιο περιπετειώδης και λάτρης του «εναλλακτικού» τρόπου ζωής, ενώ εκείνη είναι πιο mainstream και μαθημένη σε χαμηλούς, αλλά κοσμικούς τόνους. Η Ναταλία Γερμανού είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλούς στενούς φίλους από τη σοουμπίζ και η δημοσιότητα τη λατρεύει. Έτσι, η σχέση της με τον ηθοποιό δεν άργησε να γίνει γνωστή. Από την άλλη, ο Γιώργος Νινιός κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’αυτό το λόγο συχνά βρισκόταν σε αμηχανία όταν ο φωτογραφικός φακός τον «συνελάμβανε»  στο πλευρό της Ναταλίας.
 Αν και οι δυο τους απέφευγαν διακριτικά να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τη σχέση τους ,η
παρουσιάστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν δίστασε να κάνει λόγο για τον πιο δυνατό έρωτα που είχε ζήσει. Ερωτεύτηκαν με πάθος και παραδόθηκαν ολοκληρωτικά σε μια σχέση που τους χάριζε πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Τα πάντα έμοιαζαν ιδανικά και το περιβάλλον της Ναταλίας ταύτιζε την αρχή του ειδυλλίου της με τον Γιώργο Νινιό, με την ανάγκη της να αφοσιωθεί στη δημιουργία μιας ουσιαστικής σχέσης, γι’ αυτό στα μάτια όλων η ένωση τους έμοιαζε καρμική. Το πάθος, όμως, απ’ ότι φαίνεται δεν κατάφερε να κρατήσει μαζί δυο ανθρώπους με τελείως διαφορετικούς τρόπους ζωής.
Συνειδητοποιημένα και μετά από ώριμη σκέψη, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σύντομη, αλλά έντονη σχέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες  δε, το ζευγάρι χώρισε κοινή συναινέσει, ενώ εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα ήταν η Ναταλία, η οποία όπως φαίνεται ήθελε να δώσει λύση στα προβλήματα πριν αυτά γιγαντωθούν.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι δυο τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι, όπως συνηθίζει να κάνει η παρουσιάστρια με όλους τους πρώην συντρόφους της, και συνεχίζουν να επικοινωνούν. Η σχέση τους μπορεί να έχει αλλάξει δομή, αλλά η βαθιά εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλο παραμένει. Και αυτό είναι και το βασικότερο επιχείρημα όσων πιστεύουν ότι ο κύκλος αυτός στη ζωή της Ναταλίας δεν έχει κλείσει οριστικά…
 πηγή:entertv.gr