Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

To casual chic


Μάλλον αντιμετωπίζουμε καχύποπτα τον ερχομό της φετινής άνοιξης, αφού θερμοκρασία ανεβοκατεβαίνει, δυσκολεύοντας μας στην επιλογή του κατάλληλου ντυσίματος.
Οι βιτρίνες όμως δεν φαίνεται να πτοούνται και έχουν βάλει ήδη τα ανοιξιάτικά τους. Τα ρούχα που όλες χαζεύουμε είναι λίγο έως πολύ συμβολικά αυτής της εποχής, αφού τα floral υφάσματα και τα λαμπερά χρώματα έχουν φέτος περίοπτη θέση στις βιτρίνες και κατ’ επέκταση και στην ντουλάπα μας.
Η διάθεσή μας ανεβαίνει από τα χαρούμενα χρώματα και τα απαλά υφάσματα αλλά πώς μπορούν όλα αυτά να συνδυαστούν όλα μαζί;
Αρχικά πρέπει να δεχτούμε ότι φέτος όλες θα τολμήσουμε στο χρώμα, ακόμα και οι πιο συντηρητικές και πιστές του ασπρόμαυρου ή της μονοχρωμίας. Πρώτος κανόνας για φέτος είναι να συνδυάσουμε έντονα χρώματα και γιατί όχι να προτιμήσουμε και τριχρωμίες. Επιπλέον, κάτι ακόμα που ‘άνθισε’ στα παγκόσμια catwalks είναι τα floral, printed υφάσματα σε όλες τις εκδοχές και σε όλα τα ρούχα, παντελόνια, μπλούζες, σακάκια, τσάντες και παπούτσια γέμισαν με πολύχρωμα άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα λουλούδια και γεωμετρικά σχήματα.
Δείτε μερικές προτάσεις:
πηγή:jenny.gr

Ανοιχτόχρωμο παντελόνι πουκάμισο και καμπαρντίνα. Αll time classic.
  Καμπαρντίνα με ζώνη της  Lussile
 Συνδυάστε μακρυμάνικο, φούστα και τα καινούργια σανδάλια σας
 Σέξι casual για τις ημέρες που έρχονται…
 Σορτσάκι από τα A.L.E
 Elin Kling goes floral!
 Floral παντελόνι από τα H&M 
 Demi-saison εμφάνιση της Charlize Theron με jumpsuit, σακάκι και σανδάλια
 Shafira Jumpsuit από τα Monsoon