Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Adriana Lima:πως κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα?



Ένα από τα ποια γνωστά αγγελάκια της Victoria Secret είναι η Adriana Lima. Το γνωστό top model διαθέτει τέλειες αναλογίες, παρότι έχει γίνει μανούλα και μεγαλώνει ένα πανέμορφο κοριτσάκι μαζί με τον σύζυγο της Marko.

Η Lima εκτός από αγγελάκι της Secret έχει συνεργαστεί με πασίγνωστους οίκους μόδας. 

Πώς όμως κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα;

Το βασικό της μότο για τη δουλειά
που επέλεξε να κάνει , είναι πως τα μοντέλα συνάδελφοι της είναι και οι αντίπαλοι της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν τους σέβεται.  Είναι μία σκληρή δουλειά αλλά η αγάπη και η αφοσίωση για αυτό που κάνει, τη βοηθούν να βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λίστας. Η μόδα, όπως η ίδια πιστεύει, είναι για το καλό της ενέργειας. Γι αυτό, προσπαθεί μέσα από τη δουλειά της να μεταδώσει καλή ενέργεια και συναισθήματα.
Όσοι έχουν δουλέψει μαζί της, θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν επ' άπειρον! Συμπεριφέρεται με απλό και φυσικό τρόπο, λες και δεν έχει επίγνωση της ομορφιάς της, πράγμα που φανερώνει πως διαθέτει εκπληκτική προσωπικότητα.
Η Adriana Francesca Λίμα γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου το 1981 στο Σαλβαδόρ. Η μοναδική ομορφιά της, που κληρονόμησε από τους Βραζιλιάνους, Αφρικανούς, Πορτογάλους, κα Γάλλους πρόγονους της, αποτέλεσε το εισιτήριο για το ταξίδι της στο χώρο της διεθνούς μόδας. Στην τρυφερή ηλικία των 13, πήρε μέρος στον  Παγκόσμιο Διαγωνισμό Supermodel, στον οποίο κέρδισε τη δεύτερη θέση.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών, πήγε στη Νέα Υόρκη. Εκεί δεν άργησε να γνωρίσει την αναγνώριση  στη διαφημιστική εκστρατεία για τη συλλογή  της σχεδιάστριας μόδας  Anna Molinari .

Ωστόσο, πρωταγωνίστησε σε αρκετές εκστρατείες που την εκτόξευσαν στην κορυφή των πιο κορυφαίων μοντέλων μόδας του κόσμου. Μερικές  από αυτές ήταν  στις καμπάνιες της Anna Sui , της Victoria Secret, της BCBG, της KEDS.

Έχει ποζάρει για τα  εξώφυλλα περιοδικών όπως το Vogue και το Marie Claire.

Εμφανίζεται με συνέπεια και ως αγγελάκι,  στις επιδείξεις μόδας εσωρούχων της Victoria Secret.

Στον ελεύθερο χρόνο της,  αφιερώνει τις υπηρεσίες της για να βοηθήσει τα ορφανά στη μητρική της χώρα, τη Βραζιλία. 
Υπήρξε η πιο επιθυμητή γυναίκα στο  Askmen.com,  το 2004. Μπήκε επίσης στις λίστες των 100 πιο σέξι γυναικών  στον κόσμο.
Είναι  παντρεμένη με τον Μάρκο Jaric, παίκτη του  μπάσκετ από τη Σερβία, πράγμα που την ώθησε να πάρει, μιας και η ίδια ήθελε, την υπηκοότητα του συζύγου της.
Είναι ενδιαφέρον να αναφέρουμε το γεγονός ότι η Adriana Lima είναι καθολική στο θρήσκευμα και πιστεύει πολύ στο Θεό.  Έχει ακολουθήσει τους  χριστιανικούς  κανόνες όχι μόνο στη θεωρία,  αφού έχει εκφράσει συχνά την άποψη της πως οι κοπέλες θα πρέπει να κάνουν σεξ  μετά το γάμο και με τον άνδρα τους. Πράγμα, που η ίδια έκανε, και δεν ντράπηκε να το δηλώσει δημόσια.