Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Στη φάκα και ο Γ.Ραπτόπουλος της Express Service

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της εταιρείας Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος, για χρέη στο Δημόσιο.

Ο ιδιοκτήτης της Express Service αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ήδη από το 2009.
Πάντως είναι απορίας άξιον πως τόσο καιρό δεν τον εύρισκαν παρά τα όσα γράφονταν κατά καιρούς για τις οφειλές του και το θέμα προέκυψε τώρα. Ο κουμπάρος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στο σπίτι του οποίου είχε γίνει ο χλιδάτος γάμος του δευτέρου, ήταν στις λίστες μεγαλοοφειλετών από το 2010!!!
Για όσους έχουν ασθενή μνήμη να θυμίσουμε ότι η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" είχε αποκαλύψει την ιστορία με τον Υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου πού αποφάσισε την άρση δύο φορές του μέτρου δέσμευσης των καταθέσεων και λογαριασμών του επιχειρηματία Γιάννη Ραπτόπουλου, ιδιοκτήτη της εταιρείας Express Service.
Μια προσπάθεια που ακολούθησε την προηγούμενη (στις αρχές Δεκέμβρη) για πλήρη.... διαγραφή χρεών της επίμαχης εταιρείας.!!!
Ο Ραπτόπουλος, , δεν είναι μόνο ο...μεγαλύτερος ιδιώτης οφειλέτης του Δημοσίου, με χρέη σε φόρους και ΙΚΑ ύψους 70 εκατ. ευρώ, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια εκ μέρους του για την πτώχευση της εταιρείας Express Service A.E. και το πέρασμα πάγιων περιουσιακών της στοιχείων, όπως και συμβολαίων με το Δημόσιο, στην...προσωπική του εταιρεία που λειτουργεί παράλληλα.!!!
myreview