Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Χαρίστε χαμόγελα μέσα από τη UNICEF

Με εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, η UNICEF ξεκινά τη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της και έχει ως κεντρικό σύνθημα «Ανακαλύψτε το δώρο ζωής μέσα σε κάθε δώρο UNICEF».
Η χειμερινή συλλογή παρέχει στους φίλους της UNICEF τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όλα σε άριστη ποιότητα.

Οι πρωτότυπες ιδέες δώρων περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά, συλλεκτικά και χειροποίητα είδη, κεριά και στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ημερολόγια και τη σειρά UNIbella για κορίτσια μικρά και μεγάλα. Φέτος προτείνεται και πάλι μια ιδιαίτερη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια που θα φέρουν καλοτυχία στα σπίτια των φίλων της UNICEF.

Μια άλλη ξεχωριστή συλλογή η «2012 Εταιρικές Κάρτες & Δώρα» δίνει την ευκαιρία στις εταιρίες και τις επιχειρήσεις να στείλουν ευχές στους πελάτες, τους συναδέλφους τους φίλους αλλά και τα παιδιά των εργαζομένων δείχνοντας συγχρόνως, την αφοσίωσή τους στα παιδιά όλου του κόσμου. Αυστηρά επιλεγμένες, δημιουργικές και πολυτελείς κάρτες και εξαιρετικά επιχειρηματικά δώρα (ημερολόγια γραφείου ,τσέπης, θήκη iPhone και laptop, διακοσμητικά είδη και πολλά άλλα), θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Χάρη στις προσπάθειες της UNICEF ο αριθμός των παιδιών κάτω των 5 ετών που πεθαίνουν κάθε χρόνο μειώθηκε από 12 εκατομμύρια το 1990 σε 6,9 εκατομμύρια το 2011. Η δράση της οργάνωσης βελτιώνει τη ζωή των παιδιών μέσα από προγράμματα βοήθειας σε περισσότερες από 150 χώρες ή περιοχές σε όλο τον κόσμο. Προστατεύει εκατομμύρια παιδιά από τη βία και την εκμετάλλευση, από το AIDS και άλλες θανατηφόρες ασθένειες, τους εξασφαλίζει καλύτερη διατροφή, παρέχει στα παιδιά ποιοτική εκπαίδευση, μεριμνά ώστε όλα τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες για να αναπτύξουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, προωθεί τη συμμετοχή τους και δεσμεύεται για την προώθηση των βασικών δικαιωμάτων όλων των παιδιών, όπου και να βρίσκονται.

Οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF www.unicef.gr

Tα προϊόντα μπορούν να τα βρουν στα καταστήματα UNICEF:

Αθήνα - Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη, τηλ: 210 77 99 056

Θεσσαλονίκη - Ι. Δέλλιου 2 Πλ. Συντριβανίου, τηλ: 2310 286 916

Ηράκλειο Κρήτης - Μιχελιδάκη 19, τηλ: 2810 283 442

Χανιά - Μπονιαλή 25, τηλ: 28210 203 25

στα περίπτερα UNICEF:

Αθήνα - Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου

Καλλιθέα - Πλ. Δαβάκη (Θησέως & Δαβάκη)

Μαρούσι - Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως (από την οδό Βας.Ολγας)

Γλυφάδα - Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά

Πειραιάς - Πλ. Κοραή & Ηρώων Πολυτεχνείου

Golden Hall - Μαρούσι

ΙΚΕΑ Αθήνας (Αεροδρόμιου και Κηφισού), Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Λάρισας.

Τέλος κάρτες της UNICEF διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών:

Αγροτική, Geniki Bank, Citibank, Εμπορική, Κύπρου και Πειραιώς. Επίσης, και στα ΕΛΤΑ
newsbeast