Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

H νέα συλλογή της Stella McCartney για την Adidas

Το αθλητικό πνεύμα συναντιέται με το άψογο στυλ στη νέα συλλογή της Stella McCartney για την Adidas.
Τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων και μοναδικά σχέδια δια χειρός Stella McCartney συνθέτουν την πολυπόθητη συλλογή, η οποία και είναι χωρισμένη σε 5 διαφορετικές σειρές.
Η πρώτη θα συγκλονίσει κάθε επίδοξη τενίστρια. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά Tennis αναδεικνύει τον αισθησιασμό του γυναικείου σώματος με βασικά στοιχεία τις διαφάνειες, τα έντονα χρώματα, τις μοντέρνες ραφές και τα εξεζητημένα υφάσματα. Τα παπούτσια Sebellica θα απογειώσουν την εμφάνιση σας και τις επιδόσεις σας.
Μοναδικά επίσης προϊόντα θα βρείτε στις σειρές Run και Studio. Prints εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1990 στις αποχρώσεις του απαλού ροζ και γκρι προσφέρουν δυναμικές αντιθέσεις, ενώ χοντρές ρίγες και μοτίβα με φτερά βρίσκουν τη θέση τους πάνω σε smoky prints και τόνους του μαύρου. Τα παπούτσια Αdizero κρίνονται ιδανικά για να σας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις σας, ενώ οι μπαλαρίνες Thuia σε ουδέτερα και νέον χρώματα διαθέτουν μινιμαλιστικό design, ιδανικό για yoga και χορό.
Όσον αφορά στη σειρά Wintersports, η απλότητα των γραμμών σε συνδυασμό με το κλασσικό μαύρο απεφάνθη: καθαρές λευκές και μαύρες γραμμές για sport – luxe εμφανίσεις, με έναν αέρα από catwalk. Βασικά στοιχεία της σειράς είναι τα 2-in-1 jackets για πολλαπλές χρήσεις και η hi tech επένδυση. Οι μπότες Prunus και οι αδιάβροχες μπότες Kattegat θα σου προσφέρουν επιπλέον ενίσχυση.
Οι σειρές Yoga και Essentials παραμένουν σταθερή αξία για τη Stella McCartney και κυκλοφορούν ανανεωμένες σε απαλά χρώματα και υφάσματα, ενώ συμπληρώνονται με υψηλών προδιαγραφών αξεσουάρ ιδανικά για γιόγκα, γυμναστική και σκι.
madamefigaro