Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Διάσημες που Φοράνε Έγχρωμους Φακούς Επαφής

Ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο για να αλλάξετε ή   να συμπληρώσετε την εμφάνισή σας με το καινούργιο βραδινό σας φόρεμα, ή το νέο διαφορετικό στυλ μακιγιάζ σας ή με την εντυπωσιακή χρωματική αλλαγή στα μαλλιά σας;
Μπορείτε να κάνετε αυτό που κάνουν πολλές διάσημες.  Φοράνε έγχρωμους φακούς επαφής που είναι πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό.
Οι Χρωματιστοί φακοί προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα από αποχρώσεις που είτε ενισχύουν το φυσικό χρώμα των ματιών σας ή ακόμα το αλλάζουν τελείως προσφέροντάς σας μια ευχάριστη αλλαγή.
Ιδού και μερικές διάσημες που προφανώς  μας παραπλανούν  σχετικά με το χρώμα των ματιών τους:
Η Jennifer Aniston
Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η Jennifer είναι πραγματικά μια μελαχρινή και έχει καστανά μάτια. Αφότου έβαψε τα μαλλιά της στο χρυσό μελί, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί  μπλε ή πράσινους  φακούς επαφής  για να ταιριάζει με την νέα της εικόνα.
 Tyra Banks
Το μοντέλο και πλέον επιχειρηματίας  Tyra Banks ακολουθεί την τάση. Το Φυσικό χρώμα των ματιών της  Tyra είναι πρασινωπό-καφέ, αλλά της αρέσει  τα μάτια της να φαίνονται καθαρά πράσινα.
  Paris Hilton
Είναι αρκετά γνωστό πως  η πάμπλουτη  κληρονόμος φοράει τακτικά φακούς επαφής για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών της. Χρησιμοποιεί  έγχρωμους φακούς  επαφής που κάνουν τα μάτια της  μπλε. Το φυσικό χρώμα των ματιών της είναι … καφέ.
 Angelina Jolie
Η εντυπωσιακή ηθοποιός είναι γνωστή για τα σαρκώδη χείλη της και το σαγηνευτικό βλέμμα της με τα  διαπεραστικά πράσινα μάτια της. Το φυσικό όμως  χρώμα  των ματιών της είναι …μπλε.