Κυριακή 22 Απριλίου 2012

F1: Ο Φέτελ ξεκινά πρώτος στο Μπαχρέιν

Η RED BULL και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και θα βρεθούν στην πρώτη θέση της εκκίνησης του γκραν-πρι του Μπαχρέιν.
Ο Φέτελ πέτυχε τον καλύτερο χρόνο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφήνοντας μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου πίσω του τη McLAREN του Χάμιλτον.
   Οι δύο ομάδες θα έχουν μονοθέσια και στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης με τους Γουέμπερ και Μπάτον, ενώ πέμπτος θα ξεκινήσει ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, ο Ρόσμπεργκ με τη MERCEDES GP.
  Στις υπόλοιπες θέσεις θα βρεθούν οι Ρικάρντο με TORO ROSSO, Γκροσζιάν με LOTUS, Πέρεζ με SAUBER, Αλόνσο με FERRARI και Ντι Ρέστα με FORCE INDIA.
Ενδέκατος θα ξεκινήσει ο Ραϊκόνεν, δέκατος τέταρτος ο Μάσα και δέκατος όγδοος ο Σουμάχερ.
  Το μεσημέρι της Κυριακής πάντως αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες τόσο εντός, όσο και εκτός της πίστας του Σακχίρ, αφού τις τελευταίες ημέρες στη Μανάμα γίνονται συνεχώς διαμαρτυρίες και πορείες από χιλιάδες πολίτες που είναι αντίθετοι στη διεξαγωγή του γκραν-πρι. Μέχρι και οι Anonymous εξαπέλυσαν επίθεση τόσο στο επίσημο σάιτ της Φόρμουλα-1 όσο και σε διάφορα άλλα κυβερνητικών υπηρεσιών του Μπαχρέιν. Απειλούν μάλιστα ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μη διεξαχθεί ο αγώνας.
πηγή:pro.com.gr