Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Διάφορες προτάσεις για σήμερα Παρασκευή


Καλημέρα σας...
Η χθεσινή μέρα δεν πήγε καλά, όμως ήμασταν αρκετά άτυχοι και στα δύο παιχνίδια. Η Ανζέ ήταν μονίμως στην επίθεση και δεν μπορούσε να σκοράρει. Η Μπέτις από την άλλη είχε κατοχή κάποιες φάσεις αλλά δεν κατάφερε κάτι. Τελοσπάντων αυτά συμβαίνουν δεν χάθηκε τίποτα σπουδαίο, είπαμε χθες ήμασταν σε χαλαρό ποντάρισμα.

Σήμερα θα δώσουμε τέσσερα σημεία τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε όπως θέλετε εσείς.
Ξεκινάμε από Αγγλία και συγκεκριμένα από το Βίλλα Παρκ. Άστον Βίλλα - Μάντσεστερ Γιουναιτεντ. Ξεκάθαρα με το διπλό σε αυτό το παιχνίδι για πολλούς λόγους, ένας από αυτούς είναι για να μείνει στην κορυφή η Γιουνάιτεντ. Δεν αρκεί αυτό; Πιστεύω ναι!
Αυστρία λοιπόν το άλλο παιχνίδι και στηρίζουμε πολύ δυνατά Αούστρια Βιέννης μέσα στην Βάκερ. Θέλει να κρατηθεί στην κορυφή η Αούστρια και ίσως το κάνει σήμερα κερδίζοντας και πληρώνοντας μας!
Επόμενη στάση Βέλγιο και ποντάρουμε εδώ την Ζούλτε Βάρεγκεμ με την Μαλίν. Αρκετά καλή ομάδα η γηπεδούχος με αρκετά καλές επιθετικές αρετές.
Τελευταία στάση Ιταλία και στο παιχνίδι της Πεσκάρα με την Γιουβέντους. Όχι απλά θα κερδίσει η Γιούβε σήμερα αλλά μάλλον θα το κάνει από το ημίχρονο!

Συμπερασματικά : Άστον Βίλλα - Μάντσεστερ 2  (1,51)
                              Βάκερ Ινσμπουργκ - Αούστρια Βιέννης 2 (1,82)
                              Ζουλτε Βάρεγκεμ - Μαλίν 1 (1,72)
                              Πεσκάρα - Γιουβέντους 2/2 (1,83)

Καλή επιτυχία σε όλους!

blue-hornet team
(Γιάννης Μαύρος)