Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Calvin Harris feat Florence Welch - Sweet Nothing

O Calvin Harris παρουσίασε το "Sweet Nothing" το νέο single του, το οποίο πρόκειται για μια συνεργασία με την Florence Welch, τραγουδίστρια των Florence + The Machine.

To τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο τρίτο άλμπουμ του σκοτσέζου dj "18 Months", το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα άλμπουμ με πολλές συνεργασίες, εκτός από την Welch, Ellie Goulding, Tinie Tempah, Nicky Romero, Kelis, Ne-Yo, Francis Dillon, Ayah
To "Sweet Nothing" θα κυκλοφορήσει ως single στις 14 Οκτωβρίου και το άλμπουμ στις 29 Οκτωβρίου. Να αναφέρουμε ότι είναι το πέμπτο single από το άλμπουμ μέχρι σήμερα.
Το άλμπουμ είναι η τρίτη ολοκληρωμένη προσπάθεια της καριέρας του μέχρι σήμερα και είναι η συνέχεια του 2009 άλμπουμ "Ready For The Weekend". Αυτή τη στιγμή περιοδεύει για την προώθηση του άλμπουμ "18 Μonths" και στις 15 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί στο iTunes Festival στο Λονδίνο, μαζί με τον David Guetta.
Έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τoυς Florence + The Machine, όταν ο ίδιος συνέβαλε ένα remix του πρόσφατου single τους, «Spectrum». Έφθασε στο No.1 του UK singles chart.
madtv.com.cy