Ένα πανεύκολο και γευστικό πιάτο από την Άνδρο , με υλικά που
υπάρχουν σχεδόν πάντα στην κουζίνα μας, γρήγορο και ιδανικό τόσο για
πλήρες γεύμα όσο και για να συνοδεύσει την μπύρα μας.
Υλικά:
- 6 - 7 αβγά
- 4 μεγάλες πατάτες
- 2 λουκάνικα (όποια θέλετε ) για τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- φρέσκος δυόσμος
- λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τις πατάτες στρόγγυλες φετούλες και τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.
- Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο και κομμένα τα λουκάνικα ή τα αλλαντικά.
- Λίγο πριν γίνουν οι πατάτες βγάζουμε το πολύ λάδι από το τηγάνι και προσθέτουμε το μείγμα των αβγών.
- Αφήνουμε να γίνει από την μια πλευρά και στη συνέχεια προσεκτικά γυρίζουμε από την άλλη με τη βοήθεια μιας σπάτουλας. Ο χρόνος παρασκευής είναι πολύ σύντομος, μόλις πάρει χρώμα είναι έτοιμη.

