Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Μοσχαράκι με κόκκινη σάλτσα

Λαχταριστό και ζουμερό μοσχαράκι με έντονο άρωμα και γεύση.

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 κιλό μοσχάρι  κομμένο σε φέτες
4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
200 γραμμάρια μικρά και στρογγυλά κρεμμύδια
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι του τσαγιού μανιτάρια
1 φύλλο δάφνης
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι του τσαγιού φυτίνη
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε το μοσχαράκι με τη φυτίνη να ροδίσει για 5 λεπτά περίπου και προσθέτουμε τα κρεμμύδια,  τα μανιτάρια, τα καρότα και το φύλλο δάφνης και ανακατεύουμε.

Μετά από 5 περίπου λεπτά σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 1 1/2 ώρα.
sidagi