Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τα ζώδια σήμερα





Κριός 21/3-20/4


Μια πολύ καλή Δευτέρα είναι η σημερινή για εσένα, φίλε Κριέ. Τα σχέδιά σου υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι ευκαιρίες να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος, θα είναι πολλές. Άφησε όλο σου το δυναμισμό να βγει και ξεμπέρδεψε με όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Πάντως, η διάθεσή σου είναι θετική και αυτό σε κάνει να κινείσαι με γοργούς ρυθμούς προς την επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα νιώσεις σήμερα την ανάγκη να δώσεις στο σύντροφό σου την ασφάλεια και την αγάπη που επιθυμεί. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, έχεις την εύνοια του Ερμή από το ζώδιό σου, που σου δίνει κάθε δυνατότητα να φλερτάρεις ή ακόμη και να ερωτευθείς.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Κριέ, πηγαίνουν καλύτερα και με την καλή συνεργασία που χαρακτηρίζει τη δουλειά σου, θα πετύχεις πολλά από τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Δείξε προσοχή σε νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν καλύτερη διαχείριση, γιατί έχουν αρχίσει να φεύγουν από τον έλεγχό σου.

 Ταύρος 21/4-20/5

Η σημερινή Δευτέρα θα είναι πολύ ευχάριστη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, αφού κάποιες ειδήσεις θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε κάνουν να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σου. Μπορείς να σχεδιάσεις με άνεση όσα επιθυμείς να κάνεις πραγματικότητα και, με την εύνοια της Αφροδίτης από σήμερα και στο εξής στο ζώδιό σου, να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα θα σε ωθήσει, αγαπητέ Ταύρε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις κάποιες διαφορές που σε απασχολούν. Κάποια πρακτικά θέματα που αφορούν στο σπίτι μπορούν να τακτοποιηθούν με το διάλογο, σε ήπιους τόνους. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Ταύρος, σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, φίλε Ταύρε, αλλά θα χρειαστεί να διατηρήσεις την καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκληθούν από ανταγωνιστές. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά, καθώς κάποια έκτακτα έξοδα προκύπτουν και σε αναστατώνουν. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

Δίδυμοι 21/5-21/6


Αρκετοί τομείς της ζωής σου που σε προβλημάτιζαν φίλε Δίδυμε, σήμερα αρχίζουν μπαίνουν σε μια καλή σειρά και, με την εύνοια των πλανητών, μπορείς να διορθώσεις ό,τι δεν σου κάνει. Μην αφήσεις τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάνε τις προσπάθειές σου, χωρίς να δώσεις άλλη αναβολή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και να μιλήσεις με ηρεμία με το σύντροφό σου. Με λίγη καλή θέληση, μπορείς να ξεπεράσεις όσα προβλήματα απασχολούν και τους δύο σας και σας κάνουν να κλείνεστε στον εαυτό σας. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, καλό είναι να ξεχάσεις το παρελθόν και να δεις με αισιοδοξία το παρόν, αλλά και το μέλλον σου. Μόνο έτσι θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που να σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή σειρά, αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, αλλά καλύτερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή αλλαγές, πριν αποφασίσεις οριστικά ποίοι είναι οι στόχοι σου. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη σκέψη και οργάνωση. Βάλε ένα πρόγραμμα στα έξοδά σου, για να μην αγχωθείς στο μέλλον.

  Καρκίνος 22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να βάλεις μπροστά όλες σου τις ικανότητες, για να χειριστείς με επιτυχία τις καταστάσεις και κυρίως, για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα από το παρελθόν. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές. Αρκεί να μην χαλαρώσεις και να ξεμπερδεύεις το συντομότερο με όσα σε αγχώνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, έχουν την εύνοια της Αφροδίτης, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Ταύρο. Αν έχεις σχέση, παραμέρισε τα προβλήματα και πέρνα με το σύντροφό σου μια ερωτική Δευτέρα. Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, εκδήλωσε τον ερωτισμό σου και φλέρταρε, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, τα πράγματα πάνε καλά και η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες συμφωνίες και συνεργασίες, που θα προωθήσουν τα σχέδιά σου. Μίλα με τους συνεργάτες σου και δούλεψε ομαδικά, για να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου, επίσης βρίσκονται σε καλό δρόμο και μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα νομικά ή γραφειοκρατικά.

 Λέων 23/7-23/8


Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα, φίλε Λέοντα, είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μέλλον σου. Είναι πιθανό να ακούσεις τη γνώμη τρίτων αλλά, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα. Μην ξεχνάς ότι μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τις κινήσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, θα μπορέσεις να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του πεις πράγματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, εμπιστευθείτε την κοινωνικότητά σας για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες συμφωνίες, που θα σου δώσουν την ώθηση που ψάχνεις στην καριέρα σου. Μην παρασυρθείς και δεν αναγνωρίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή φάση και, με λίγη προσοχή, θα διατηρήσεις αυτή την ισορροπία.

  Παρθένος 24/8-22/9


Αν είσαι Παρθένος, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Ταύρο, είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείς. Μην επαναπαύεσαι και μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με καθαρό μάτι, για να μην ξεγελαστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπό σου και σου δίνει την ευκαιρία να του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Ευκαιρία είναι λοιπόν να χαρείς την αγάπη που σου δείχνει το ταίρι σου και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, η σημερινή Δευτέρα μπορεί να φέρει μια γνωριμία, που θα σε ανανεώσει και το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά αν είσαι συγκεντρωμένος, θα τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου εκπέμπουν σήμα κινδύνου, γιατί κάποια περιττά έξοδα, σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.

 Ζυγός 23/9-22/10


Οι ικανότητές σου σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα γίνουν όχημα για να πετύχεις όσα θέλεις, καθώς η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου και σε ευνοεί ιδιαίτερα, ώστε να δρομολογήσεις αποτελεσματικά τα σχέδιά σου. Όσα ζητήματα παρέμεναν στάσιμα, θα μπουν σε μια καλή σειρά και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τις ιδέες σου με δυναμικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω αρκετά προβλήματα, που απασχολούσαν τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί μην κάθεστε λεπτό και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρει η Αφροδίτη, για να συναντήσετε τον μεγάλο σας έρωτα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η επαγγελματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο και να σε επηρεάζει αρνητικά, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια μικρά προβλήματα και αντιξοότητες. Δεν πρέπει όμως να απογοητευθείς, γιατί πραγματικά με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα. Στα οικονομικά σου, κάνε ένα πρόγραμμα για να καλύψεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

 Σκορπιός 23/10-22/11


Σήμερα, η ημέρα σε θέλει σε εγρήγορση, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην επαναπαύεσαι στιγμή και μην αφήνεις να χάνονται ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να προωθήσουν τα σχέδιά σου. Οργανώσου σωστά και θα δεις ότι όλα είναι στο χέρι σου. Σε κάθε περίπτωση, γίνε λίγο πιο ανοιχτός στις επαφές με τους γύρω σου και μην επιμένεις με πείσμα στις απόψεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να περάσεις μια ήσυχη Δευτέρα με το ταίρι σου. Άφησε το άγχος σου μακριά και θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ καλά στη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, πρέπει να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση, για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην τα περιμένεις όλα από την Θεά-Τύχη.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να κινηθείς με οργάνωση για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, καθώς σήμερα οι ευκαιρίες να δρομολογηθούν επιτέλους κάποια στάσιμα ζητήματα, είναι πολλές. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να βάζεις μια σειρά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε έξοδα. Κάθε νομικό ή γραφειοκρατικό θέμα, σήμερα μπορεί να διευθετηθεί με επιτυχία.

  Τοξότης 23/11-21/12


Είσαι αρκετά φορτωμένος σήμερα, φίλε Τοξότη, και προσπαθείς να τελειώνεις με όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις. Μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να βάλεις μια καλή σειρά στις εκκρεμότητές σου. Κάθε τι που κάνεις χρειάζεται σκέψη και όχι παρορμητισμό. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης, καλύτερα να χαλαρώσεις μέσα στη σχέση σου και να αποφύγεις συζητήσεις που θα σε φέρουν σε ρήξη με το ταίρι σου. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, μην την αφήνεις να σου χαλάει τη διάθεση, αλλά πέρνα ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένα σου πρόσωπα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις πολλά λάθη που έχουν καθυστερήσει τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να διορθώνονται και κάποια έσοδα που έχουν κολλήσει, θα φτάσουν τελικά στα χέρια σου.

 Αιγόκερως 22/12-19/1


Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αν είσαι Αιγόκερως. Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια θέματα, που είναι λίγο μπερδεμένα μέσα στο μυαλό σου. Κάνε την αρχή από όσα έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και εξακολουθούν να στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να πετύχεις πολλά, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν. Εκμεταλλεύσου το.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με το σύντροφό σου για κάποια θέματα που σας απασχολούν. Κάνε το με καλή διάθεση και χωρίς πείσμα και εγωισμούς. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις, από άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι ώρα να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα χρειαστεί να δείξεις διαλλακτικότητα αλλά και υπομονή, για να πετύχεις όσα σκέφτεσαι. Ακόμα και τα θέματα που παρέμεναν στάσιμα, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά για εσένα, γι’ αυτό μην παρατάς τις προσπάθειές σου. Τα οικονομικά σου θα βγουν από την ισορροπία τους. Περιόρισε τα έξοδά σου για να τα επαναφέρεις.

 Υδροχόος 20/1-19/2


Έχεις αρκετά στο κεφάλι σου, που πρέπει να μπουν σε σειρά σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε. Μην αποδιοργανωθείς με άλλα ζητήματα και αφήσεις πίσω όλες αυτές τις υποχρεώσεις σου, γιατί στο τέλος θα τρέχεις χωρίς να μπορείς να τις μαζέψεις. Κινήσου με σύνεση και χωρίς να παρασύρεσαι. Με την Αφροδίτη σήμερα να κάνει την είσοδο της στον Ταύρο, κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να περάσεις όμορφα μέσα στη σχέση σου, αρκεί να αφήσεις έξω από αυτή τους εκνευρισμούς, που σου προκαλούν τα υπόλοιπα ζητήματα της ζωής σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο, μπορείς να συναντήσεις σήμερα ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο και να περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή, φίλε Υδροχόε. Κάποιες νέες συνεργασίες δεν είναι τόσο συμφέρουσες όσο νομίζεις, γι’ αυτό μη βιαστείς να τις αποδεχτείς. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν, με κάποια έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και θα τα ισορροπήσεις.

 Ιχθείς 20/2-20/3


Ήρθε η ώρα, φίλε Ιχθύ, να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές αυτήν την Δευτέρα για το ζώδιό σου, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να ξεκαθαρίσεις τελειωτικά με θέματα του παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και δες με αισιοδοξία το μέλλον, που σου χαμογελά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σε κάνει να δεις με μια πιο θετική ματιά τη σχέση σου και θα βγάλεις πολύ συναισθηματισμό στο ταίρι σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη μόνος σου τα βράδια, αποδέξου τις προσκλήσεις για ένα “προξενιό” που σου κάνουν οι φίλοι σου, αφού η Αφροδίτη από τον Ταύρο από σήμερα και στο εξής, θα σε αποζημιώσει στο έπακρο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Ιχθείς, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στα επαγγελματικά. Αυτή θα είναι μια Δευτέρα που θα σε ικανοποιήσει με τις εξελίξεις που θα φέρει στη δουλειά σου. Καλό όμως είναι αποφύγεις τις νέες συμφωνίες και τα θέματα που συμπεριλαμβάνουν υπογραφές. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να δείξεις προσοχή και να μην παρασυρθείς σε κινήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν.

Έχεις γενέθλια σήμερα; Οι προσωπικές προβλέψεις σου για το επόμενο 12μηνο.

Αν ανήκεις στους Ιχθείς που γιορτάζουν σήμερα τα γενέθλιά τους, η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που κυριαρχεί στον ετήσιο χάρτη σου, μπορεί να σου φέρει μια αναπάντεχα θετική εξέλιξη, σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά και τα οικονομικά σου. Μέσα από εντελώς τυχαία γεγονότα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις την επαγγελματική σου πορεία και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Παρόλο που οι ομαδικές και συλλογικές εργασίες ευνοούνται, ίσως θα πρέπει να προσέχεις τα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι, καθώς υπάρχουν μερικά που ζηλεύουν την επιτυχία σου. Θετικές εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα.
πηγή:myastro.gr