Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Που έκανε το πρώτο του μπάνιο φέτος ο Γιάννης Λάτσιος; Δείτε photo

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είπε να εκμεταλλευτεί ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 για να αποδράσει από την Αθήνα και να ξεκουραστεί για λίγο.
Ο προορισμός του ήταν η Χαλκιδική, καθώς φιλοξενήθηκε στο εξοχικό του καλού του φίλου, Αντώνη Κανάκη, στην περιοχή του Πευκοχωρίου. Οι δύο φίλοι είχαν το χρόνο να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.
Ο Γιάννης Λάτσιος μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το άγχος της πρωτεύουσας βρήκε την ευκαιρία να κάνει και το πρώτο του μπάνιο, στην παραλία όπου βρίσκεται το beach bar του Αντώνη Κανάκη. Το πρόγραμμα είχε ξεκούραση και ηλιοθεραπεία, ενώ όταν βράδιασε οι θαμώνες του beach bar είδαν το Γιάννη Λάτσιο να ανεβαίνει στα decks, όπου έπαιζε μουσική ο Αντώνης, και να τον πειράζει για τις μουσικές του επιλογές.
Η απόδραση αυτή ήταν η πρώτη για το φετινό καλοκαίρι για το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και του έδωσε την ευκαιρία να γεμίσει λίγο τις μπαταρίες του, αλλά και να δει το φίλο του Αντώνη Κανάκη, πριν την επιστροφή του στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
 πηγή:real.gr