Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο εφοπλιστής, η όμορφη οδοντίατρος και η Καινούργιου: Τι τρέχει μεταξύ τους;

Πρωταγωνιστές σε ένα «σκάνδαλο» που μιλά για ερωτικό τρίγωνο, έχουν γίνει, όπως ακούγεται, η Κατερίνα Καινούργιου,
ο εφοπλιστής Θέμης Πετράκης και η όμορφη οδοντίατρος, Μαριάννα Παπαδοπούλου. Μήλον της έριδος ανάμεσα στις δύο γυναίκες φαίνεται να έχει γίνει ο γοητευτικός επιχειρηματίας, με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν… Ο εφοπλιστής, στο παρελθόν,  ήταν «οπαδός» των εφήμερων σχέσεων. Μία από αυτές τις σχέσεις ήταν με την παρουσιάστρια
 Κατερίνα Καινούργιου, η οποία και έληξε άδοξα. Οι τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο, τους «συνέλαβαν» να διασκεδάζουν στο ίδιο μαγαζί στη Μύκονο, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Στο σημείο αυτό αρχίζουν τα δύσκολα για το Θέμη Πετράκη, ο οποίος διατηρεί τους τελευταίους δύο μήνες σχέση με την όμορφη οδοντίατρο, Μαριάννα Παπαδοπούλου. Οι δυο τους, μάλιστα, συνδέονταν με μακρόχρονη φιλία πριν γίνουν ζευγάρι. Ωστόσο, η οδοντίατρος ήταν αρραβωνιασμένη, γεγονός που αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για τον εφοπλιστή. Μετά τον χωρισμό της, λοιπόν, αποφάσισε να ενδώσει στο επίμονο φλερτ του γοητευτικού άνδρα και έτσι φάνηκε ότι η περίοδος κατά την οποία ο Θέμης επιδιδόταν σε ευκαιριακές ερωτικές περιπέτειες είχε περάσει αναπιστρεπτί.
 Αυτά μέχρι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οπότε και ο εφοπλιστής βρέθηκε στο νησί των ανέμων χωρίς την αγαπημένη του. Τις ίδιες μέρες στο νησί ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου. Οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο πάρτυ, όπου η τηλεοπτική κάμερα προσπάθησε να καταγράψει το πρόσωπο της, εκεί όπου διασκέδαζε ο εφοπλιστής με την παρέα του και η ίδια προσπάθησε να κρυφτεί. Σύμφωνα με τις φήμες, η Καινούργιου αντέδρασε έτσι, επειδή θέλησε να αποφύγει τον νεαρό εφοπλιστή. Λέγεται, δε, ότι εκείνος είχε επιχειρήσει να την φιλήσει κάτι που δεν ήθελε η Κατερίνα, καθώς τον είχε απορρίψει από καιρό.
Δείτε το video με τη συνάντηση του εφοπλιστή με την παρουσιάστρια στο νησί των ανέμων.
 Εδώ η κατάσταση περιπλέκεται, καθώς, λέγεται ότι ο Θέμης Πετράκης είχε ενημερώσει τη σύντροφό του για τη σχέση του με την Καινούργιου, λέγοντας της ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ωστόσο, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της Κατερίνας Καινούργιου, η ίδια δεν επιδιώκει την επανασύνδεση. Ενώ άλλες πληροφορίες, θέλουν την παρουσιάστρια στο ρόλο του «κυνηγού».
Πολλές είναι οι εκδοχές ως προς το θέμα, ανάλογα με τις συμπάθειες και κανείς δεν είναι σίγουρος για το που βρίσκεται η αλήθεια. Ωστόσο, προς το παρόν το περιστατικό δεν φαίνεται να έχει κλονίσει τη σχέση του εφοπλιστή με την οδοντίατρο. Όμως, «η Μαριάννα δεν το έχει και σε πολύ να δώσει στο Θέμη τα παπούτσια στο χέρι», όπως αναφέρει άτομο από το περιβάλλον της γλυκιάς Μαριάννας…Ο καιρός θα δείξει αν θα υπάρξουν φουρτούνες στο ζευγάρι ή θα ξεπεράσουν το περιστατικό χωρίς επιπτώσεις για τη σχέση τους…
 πηγή:protothema.gr