Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Εύα Λάσκαρη: Την ημέρα του γάμου μου πιθανότατα θα κλαίω!

Για το γάμο της που θα γίνει στις 25 Αυγούστου με τον Ντίνο Τσιώρη, τις λεπτομέρειες της τελετής, τον σύντροφό της και την οικογένεια που ονειρεύεται, μίλησε η Εύα Λάσκαρη…

Σε συνέντευξή της στην «Espresso» η Εύα Λάσκαρη αναφέρθηκε στις προετοιμασίες του γάμου της που θα γίνει στο Νησί των Ανέμων: «… Είμαι ήδη στη Μύκονο από τις αρχές Απριλίου. Ο γάμος μας με τον Ντίνο θα τελεστεί στις 25 Αυγούστου στη Μητρόπολη του νησιού. Τα έχουμε ετοιμάσει όλα. Ουσιαστικά ο Ντίνος ασχολήθηκε περισσότερο με τα διαδικαστικά, γιατί η τελετή γίνεται στο νησί και ο ίδιος, δουλεύοντας επί δέκα χρόνια στη Μύκονο, γνωρίζει πολύ καλύτερα τα πάντα εδώ.» είπε.
 Όσο για το νυφικό που θα φορέσει, όπως αποκάλυψε: «Θα έχει στοιχεία αρχαιοελληνικά, αλλά θα είναι μοντέρνο… Είναι απλό και σε γήινες αποχρώσεις. Η μπροστινή του όψη θα είναι κοντή, ενώ η πίσω του μακριά. Σχεδιάστρια είναι η Κατερίνα. Βέβαια, δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη. Γίνεται βήμα-βήμα, γιατί το φτιάχνουμε ακριβώς όπως το θέλω. Η επιδίωξή μου είναι τις τελευταίες ημέρες πριν από τον γάμο να είμαι ήρεμη και να το ζήσω ολοκληρωτικά.»
Η Εύα Λάσκαρη δηλώνει παραδοσιακή γυναίκα και ότι από μικρή ονειρευόταν τη μέρα που θα γινόταν νυφούλα: «… Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα του γάμου και της οικογένειας. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα.» τονίζει και συμπληρώνει ότι εκείνη η μέρα για εκείνη θα είναι: « Ονειρεμένη. Είναι η πιο όμορφη ημέρα για κάθε γυναίκα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα κλαίω.»
Τέλος, μίλησε για τον σύντροφό της Ντίνο Τσιώρη και αποκάλυψε γιατί αποφάσισε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να παντρευτούν:
«Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχε υπάρξει κάτι μεταξύ μας. Ομως εισέπραττα πάντοτε θετική ενέργεια από εκείνον. Ολα στη σχέση μας ήρθαν ξαφνικά. Δεν ήταν ακριβώς κεραυνοβόλος έρωτας, γιατί μέσα στα χρόνια είχαμε μια επαφή, έστω και μακρινή. Μέτρησε ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε. Εγινε την κατάλληλη στιγμή.» είπε και πρόσθεσε «… Από τον πρώτο μήνα μείναμε μαζί. Τον τρίτο μήνα της σχέσης μας αρραβωνιαστήκαμε. Αποφασίσαμε ότι θέλουμε να είμαστε για πάντα μαζί. Το όνειρό μας τον χειμώνα είναι να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Θέλουμε πολύ ένα παιδάκι.»
πηγή:vipnews.gr