Δροσερό και εύκολο γλυκάκι για όλες τις ώρες.
300 γραμμάρια φράουλες ή βατόμουρα κομμένα στα 2
50 γραμμάρια ακτινίδια κομμένα στα 2
1 κιλό γιαούρτι
125 γραμμομόρια ζάχαρη άχνη
25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
120 ml ζεστό νερό
Στη συνέχεια προσθέτετε το μείγμα μέσα στα κεράσια και τη βάζετε σε μια φόρμα για κέικ.
Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείτε με φρέσκες φράουλες.
πηγή:sidagi.gr
Υλικά
Για 4-6 άτομα300 γραμμάρια φράουλες ή βατόμουρα κομμένα στα 2
50 γραμμάρια ακτινίδια κομμένα στα 2
1 κιλό γιαούρτι
125 γραμμομόρια ζάχαρη άχνη
25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
120 ml ζεστό νερό
Εκτέλεση
Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τα φρούτα. Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά.Στη συνέχεια προσθέτετε το μείγμα μέσα στα κεράσια και τη βάζετε σε μια φόρμα για κέικ.
Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείτε με φρέσκες φράουλες.
πηγή:sidagi.gr