Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Καμπούρη-Ταρασιάδης μαζί! Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

H Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και γονείς της μικρής Έλενας, την οποία βάφτισαν πρόσφατα.
Είναι γνωστό πως για ένα διάστημα η σχέση τους πέρασε κρίση και έμειναν για λίγο χωριστά.
 Μετά από καιρό τους είδαμε ξανά σε κοινή εμφάνιση στην βάφτιση της κόρης τους, στην οποία μάλιστα κρατιόντουσαν συνεχώς χέρι-χέρι. Το ζευγάρι ήταν χαμογελαστό και έδειχνε συγκινημένο κατά την διάρκεια του μυστήριου. Τόσο ο Βαγγέλης, όσο και η Δέσποινα φαίνονταν απόλυτα χαλαροί και ευτυχισμένοι.
 Χθες το ζευγάρι εμφανίστηκε και πάλι μαζί στην βάφτιση της κόρης του Νίκου Οικονόμου και της Όλγας Λαφαζάνη. Η Δέσποινα λαμπερή και όμορφη, έλαμπε  μέσα στο μωβ αέρινο φόρεμα της και ο Βαγγέλης κομψός και ιδιαίτερα γοητευτικός βρισκόταν στο πλάϊ της. Από την ώρα της άφιξης τους στην εκκλησία και καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστήριου και αυτή τη φορά κρατιόντουσαν χέρι χέρι και έδειχναν χαρούμενοι.
 Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, για να είναι και πάλι μαζί.
Από την άλλη η Δέσποινα αυτή την περίοδο συνεχίζει κανονικά την καθημερινή εκπομπή της στο ΣΚΑΪ, «Για μια καλύτερη ζωή» , χωρίς να έχει ακόμα μιλήσει για το τι μέλλει γενέσθαι την επομένη χρονιά και αν θα συνεχίσει κανονικά. Ωστόσο συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη, τόσο στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όσο και στην εκπομπή «Όλα12″.
Εμεί ευχόμαστε στο όμορφο ζευγάρι όλα να πάνε καλά…
πηγή:entertv.gr