Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αγγελική Νικολούλη: Η συνάντηση της με στελέχη του Alpha

Πριν  από  λίγες μέρες  η Αγγελική Νικολούλη επισκέφθηκε τον Alpha. Παλιοί συνάδελφοί και   πρώην συνεργάτες χάρηκαν πολύ όταν είδαν τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια,
γιατί με πολλούς από αυτούς είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Κανένας δεν γνώριζε τον λόγο της παρουσίας της  στις εγκαταστάσεις του σταθμού, αν και η αλήθεια είναι πως η Αγγελική Νικολούλη συναντήθηκε με δύο στελέχη του καναλιού.
 O λόγος της μεσημεριανής συνάντησης ήταν να συζητήσουν πως η εκπομπή της «Φως στο τούνελ» μπορεί να μεταφερθεί στο νέο ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού. Εξάλλου πρόκειται για επιθυμία του ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, που την είχε εκφράσει και άλλες φορές.
Από τη συνάντηση προκύπτει ότι υπάρχει θετικό κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές, μιας και συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους αμέσως μετά τις εκλογές.
Η αλήθεια είναι ότι η Αγγελική Νικολούλη έχει ένα ακόμη κρίσιμο ραντεβού με άλλο ένα  μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και αφού θα πραγματοποιηθεί και αυτή η συνάντηση θα πάρει την τελική της απόφαση. Άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια πριν από  λίγες μέρες στο Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά δεν την ενδιαφέρει ένα ψυχαγωγικό show αλλά μόνο το ενημερωτικό κομμάτι, αυτό που γνωρίζει καλά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό καλοκαίρι για την Αγγελική Νικολούλη προβλέπεται καυτό γιατί εκτός από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η δημοσιογράφος έχει και την συγγραφική της προσπάθεια αφού πριν από λίγες μέρες τελείωσε το βιβλίο της και θα κυκλοφορήσει  από τις εκδόσεις Καστανιώτη  αυτό το καλοκαίρι.
πηγή:entertv.gr