Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ζέτα Μακρυπούλια: Δε δέχεται μείωση μισθού για την παρουσίαση του Dancing

Ένα θρίλερ παίζεται τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Αν και είναι προγραμματισμένο το «Dancing with the stars» να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1η Απριλίου, αβέβαιο ακόμα παραμένει αν παρουσιάστριά του θα είναι η ηθοποιός.

Τι ακριβώς έχει συμβεί και δημιουργήθηκε ξαφνικά χάσμα μεταξύ του ΑΝΤ1 και της παρουσιάστριας; Η «Espresso» σας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και τι ειπώθηκε στις συναντήσεις των δύο πλευρών.
Την προηγούμενη εβδομάδα η Ζέτα Μακρυπούλια συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο προκειμένου να συζητήσουν για το «Dancing with the stars». Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 της είπε ότι επιθυμία του σταθμού είναι να αναλάβει και πάλι την παρουσίαση του talent show.
Η συνάντησή τους πήγε πολύ καλά με ένα μόνο… αγκάθι! Ο Γιάννης Λάτσιος ενημέρωσε τη Ζέτα Μακρυπούλια πως λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο θα υπάρξει αναπροσαρμογή στο κοστολόγιο της εκπομπής, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μείωση του συνολικού κόστους αλλά και της αμοιβής της ίδιας και των συνεργατών της.
Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι δυσαρέστησε τη Ζέτα, η οποία ζήτησε λίγες ημέρες για να το σκεφτεί. Η διορία όμως έληξε χθες, καθώς είναι προγραμματισμένο σήμερα να γυριστεί το τρέιλερ για το «Dancing» με την παρουσιάστρια και τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Έτσι, από νωρίς χθες το πρωί ξεκίνησε νέος κύκλος επαφών, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο ΑΝΤ1 λόγω των οικονομικών δεδομένων δεν φαίνεται αλλά και δεν μπορεί να αυξήσει το κοστολόγιο της εκπομπής. Από την άλλη μεριά όμως, η Ζέτα αρνιόταν τη μείωση της αμοιβής της αλλά και των συνεργατών της, όπως του στιλίστα και του κομμωτή της.
Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το θρίλερ συνεχιζόταν στο κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό θα έχει αίσιο τέλος και η Ζέτα θα δεχτεί τελικά τα νέα οικονομικά δεδομένα.
Έτσι, αν όλα πάνε καλά, από σήμερα η Ζέτα θα ξεκινήσει να… χορεύει στους ρυθμούς του «Dancing» καθώς έχει προγραμματιστεί να γυριστεί το τρέιλερ του talent show μαζί με τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννη Λάτσιο, Αλέξη Κωστάλα και Φωκά Ευαγγελινό. Ωστόσο, αν τα πράγματα δεν έχουν θετικό αποτέλεσμα, το τρέιλερ θα γυριστεί μόνο με την κριτική επιτροπή.
Αυτές τις ημέρες μάλιστα, τα στελέχη του ΑΝΤ1 πρόκειται να οριστικοποιήσουν και το ποιοι θα είναι οι 14 -και όχι 12 όπως ήταν στους προηγούμενους κύκλους- celebrities που θα διαγωνιστούν.
Μέχρι τώρα πάντως, επικρατέστεροι για να χορέψουν στην πίστα του είναι οι Βάνα Μπάρμπα, Σπύρος Χαριτάτος, Γιώργος Τσαλίκης, Σπύρος Σούλης και Δούκισσα Νομικού, ενώ ακούγεται ότι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία είναι και η Ντορέτα Παπαδημητρίου.
πηγή:myworld.gr