Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η νέα μούσα της ομορφιάς είναι η Arizona

Το top model Arizona Muse είναι το νέο πρόσωπο της Estée Lauder.

Μετά τις Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hilary Rhoda, Constance Jablonski, Liu Wen and Joan Smalls μια μούσα της σύγχρονης μόδας φοράει το στέμμα του νέου «προσώπου» στις καμπάνιες του brand στους τομείς του skincare, του make up και του αρώματος.
H Aerin Lauder, Style and Image Director, της Estée Lauder δήλωσε: “H Αριζόνα έχει διαχρονική κομψότητα και σίγουρα θα θεωρηθεί το beauty icon της γενιάς της. Είμαι ενθουσιασμένη που την καλωσορίζω στην οικογένεια της Estée Lauder.”
Arizona’s dream..
 Η νέα ανερχόμενη σταρ της παγκόσμιας μόδας και της ομορφιάς γεννήθηκε στην πόλη Tucson της Arizona το 1988 και πήρε το όνομά της από την αμερικάνικη πολιτεία. Κάπου το 2008 εμφανίστηκε στο χώρο του modelling ως ξανθιά με μακριά μαλλιά για να αποκτήσει λίγο αργότερα -μετά τη γέννηση του γιου της- την καρέ κουπ που έγινε και το σήμα κατατεθέν της. Η ιδιαίτερη λάμψη της Arizona έγινε γρήγορα αντιληπτή από του editors των μεγαλύτερων περιοδικών του πλανήτη που την φιλοξένησαν στα εξώφυλλά τους. Είναι αλήθεια ότι το μεγάλο ατού της Αμερικανίδας beauty είναι αυτή η προσαρμογή που έχει στην μεταμόρφωση. Η Arizona από  boho, γίνεται preppy ή ροκ με ευκολία.

Η καλύτερη στιγμή της ήταν αυτή που editor της Vogue Anna Wintour είπε για εκείνη τα καλύτερα «όταν βλέπω την Arizona βλέπω σκιές της Linda Evangelista και της Natalia Vodianova. Και βέβαια ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το όνομα;»
Στα fashion week του 2012  η Arizona Μuse περπάτησε στις περισσότερες πασαρέλες των μεγαλύτερων ή των πιο ανερχόμενων οίκων πέρνοντας και επίσημα πια το τίτλο του top model. Μετά και από τη συνεργασία που υπέργαψε με το κορυφαίο αμερικάνικο brand ομορφιάς ζει στην πια στην κορυφή του κόσμου της μόδας.
Ως Arizona έχει τη βάση της στο Brooklyn της Νέας Υόρκης με τον αγαπημένο της γιο Νikko.πηγή:jenny.gr