Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Οι 10 πόλεις με τους πίο σέξι άνδρες στον κόσμο!


Η γραφική Στοκχόλμη προσφέρει αρκετά αξιοθέατα αλλά και ευκαιρίες για ρομάντζο για τις τουρίστριες καθώς, σύμφωνα με νέα έρευνα, εκεί βρίσκονται οι πιο σέξι άνδρες του κόσμου!
Οι γυναίκες που θέλουν εκτός από αξιοθέατα να δουν και όμορφους γοητευτικούς άνδρες μπορούν να επιλέξουν τον επόμενο προορισμό βάσει του νέου ταξιδιωτικού οδηγού με τους πιο σέξι άνδρες στον πλανήτη!

Όπως φαίνεται από τη νέα έρευνα άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη. Μπορεί, για παράδειγμα, η Ελλάδα να είναι γνωστή για το «greek καμάκι» και οι Ιταλοί να είναι φημισμένοι ως καρδιοκατακτητές αλλά καμία ελληνική πόλη δεν περιλαμβάνεται στην πιο σέξι δεκάδα ενώ οι Ιταλοί εμφανίζονται προτελευταίοι στη λίστα.

Στην πρώτη θέση έρχεται η Σουηδική πρωτεύουσα Στοκχόλμη, όπου εκτός από ψηλές ξανθές καλλονές έχει και γοητευτικότατους άνδρες, όπως για παράδειγμα ο πρωταγωνιστή της σειράς "True Blood" Alexander Skarsgard, ο ποδοσφαιριστής,Freddie Ljungberg, χαρακτηριστικά παραδείγματα σκανδιναβών ανδρών!

Τη 2η θέση καταλαμβάνει η Νέα Υόρκη ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθούν το Άμστερνταμ και η Λισσαβόνα. Μπουένος Άιρες, Σίδνεϊ, Μαδρίτη, Βερολίνο καταλαμβάνουν την 5η, 6η, 7,η και 8η θέση αντίστοιχα.

Οι Ιταλοί καρδιοκατακτητές έρχονται μόλις μια θέση πριν το τέλος ενώ στον πάτο της δεκάδας βρίσκεται το Τελ Αβίβ.