Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Γιάννα Τερζή: "Η Ελλάδα ήταν για πολλά χρόνια η χώρα του μετρίου"

 
Το 2008 η Γιάννα Τερζή επέλεξε να αφήσει την καριέρα και τη ζωή της στην Ελλάδα και να κυνηγήσει το όνειρό της, μια διεθνή καριέρα. Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, η Yianna ξανασυστήνεται στο "Εγώ" μιλώντας για όσα άφησε πίσω της αλλά και όσα βρήκε.
Η Γιάννα Τερζή, κόρη του Πασχάλη Τερζή, πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι στην Αμερική, ενώ διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της εκεί. Γιατί να γυρίσει πίσω τότε;
Μιλώντας για τους λόγους που την οδήγησαν να ξενιτευτεί, εκείνη απαντά πως της έγινε πρόταση από μια μάναντζερ να πάει στην Αμερική, τη βρήκε δελεαστική και έτσι δέχτηκε.

Όσο για το αν έχει προσπαθήσει να αποδείξει σε κάποιους ότι δεν κάνει καριέρα εξαιτίας του ονόματος του πατέρα της, αλλά χάρη στο δικό της ταλέντο, η Yianna απαντά: "Λειτουργούσα ξέροντας ακριβώς ποια είμαι και τι θέλω. Σε αυτό το σκεπτικό με έβαζαν οι άλλοι. Ήξερα ότι έτσι με θέλουν. Πάντα ήταν μια απογοήτευση, σε καθημερινή βάση". Παράλληλα, δεν κρύβει πως το γεγονός ότι στα 19 της χρόνια άνοιγε το πρόγραμμα τουπατέρατης στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν, σίγουρα την έφερνε σε πλεονεκτική θέση με οποιονδήποτε άλλον τραγουδιστή.
Μιλώντας για το κοινό που έχουν οι τραγουδιστές στην Ελλάδα, η Γιάννα απαντά με καυστικό τρόπο. "Η Ελλάδα ήταν, για πολλά χρόνια, η χώρα του μέτριου. Η ξενομανία μας έκανε να έχουμε αυτή την "ημίαιμη" συμπεριφορά και μουσική, την οποία δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε".
Ταυτόχρονα τονίζει πως αν δεν πετύχει το μουσικό εγχείρημά της στην Αμερική, που στοχεύει σε ένα πιο pop κοινό, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρει πως είναι  ρεαλίστρια. "Αν αποτύχω, θα το ρίξω αποκλειστικά σε έμενα. Σίγουρα δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα. Εδώ κάνω 100% αυτό που θέλω. Σκληρό είναι μόνο το παιχνίδι. Στην Ελλάδα, σκληρή ήταν η αντιμετώπιση του ονόματος μου. Θα προτιμήσω το πρώτο".
Πηγή: Περιοδικό Εγώ