Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Η Nokia κάνει like στο facebook

Το Nokia Asha 205 είναι η πρώτη συσκευή της Nokia που διαθέτει πλήκτρο για το facebook, σχεδιασμένο ειδικά για όσους θέλουν γρήγορη πρόσβαση στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με το πάτημα ενός κουμπιού.
Το νέο Nokia Asha 205 επιτρέπει στους κατόχους του να έχουν εύκολη πρόσβαση στην εφαρμογή Facebook for Every Phone και να χρησιμοποιούν τα μηνύματα, ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά. Οι χρήστες του Facebook for Every Phone μπορούν επίσης:

- Να βλέπουν ποιοι από τους φίλους τους είναι online, για να ξεκινήσουν συζήτηση μαζί τους άμεσα.

- Να ξεκινούν μηνύματα και ομαδικές συζητήσεις γρήγορα.

- Να μπορούν να έρθουν σε επαφή με περισσότερα άτομα που γνωρίζουν, όπου και αν βρίσκονται, ανεξάρτητα από το ποια συσκευή χρησιμοποιούν.

Οι χρήστες του Nokia Asha 205 θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και σε άλλα χαρακτηριστικά του facebook, όπως το ανέβασμα φωτογραφιών και την ανανέωση κατάστασης (status update).

«Οι νεαροί χρήστες παγκοσμίως χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το facebook για την κοινωνικοποίησή τους, για να κρατούν επαφή με τους φίλους τους αλλά και να δημιουργούν νέους φίλους. Η διάθεση του Nokia Asha 205 αποτελεί μία απάντηση σε αυτή την αυξανόμενη ανάγκη και δίνει μία μοναδική επιλογή πρόσβασης στο facebook εν κινήσει» δήλωσε ο Timo Toikkanen, εκτελεστικός αντιπρόεδρος για την κινητή τηλεφωνία στη Nokia.