Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν μιλιέται με τη μισή Αθήνα

Ο γνωστός πρώην υπουργός με τη δημοσιογραφική ιδιότητα βρισκόταν σε in restaurant των βορείων προαστίων, όπου διασκέδαζε καπνίζοντας ακριβά πούρα και πίνοντας ακριβά ποτά ο τέως εκδότης και νυν εξαθλιωμένος ...πάμπτωχος Πέτρος Κωτσόπουλος.
Παρέα με τη σύζυγο του ο πολιτικός άλλαξε δρόμο λέγοντας της "πάμε να φύγουμε μην του βάλω το μπουκάλι ξέρεις που". Αιτία; Η προκλητική συμπεριφορά του Πέτρου Κωτσόπουλου ο οποίος μάθαμε πως έχει φεσώσει τον υπουργό με πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ ενώ τώρα περνάει ζάχαρη. Όμως δεν είναι ο μόνος. Κι αυτό διότι ο "Πετράν" που μετά το παραμύθι για τη φτώχεια που περνάει το έχει ρίξει πλέον στην καλή ζωή, έχει βάλει φέσια σε δεκάδες επιχειρηματίες και πολιτικούς από τους οποίους ζητούσε λεφτά για να σώσει την εταιρεία του λίγο πριν βάλει λουκέτο.
Τα ίδια συνέβησαν με γνωστό συλλέκτη επιχειρηματία, με εφοπλιστή κι άλλους που δεν ανέχονται από τον τέως εκδότη να το παίζει φτωχός για να αποφεύγει τις δεσμεύσεις του προς αυτούς όμως ταυτόχρονα να κυκλοφορεί στην Αθήνα πάντοτε σε ακριβά στέκια και τα παιδιά του να πηγαίνουν σε ακριβά σχολεία.  

moneypro.gr