Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Aπαραίτητες κινήσεις για περιποιημένα τέλεια άκρα!

Μετά τις διακοπές τα πόδια σου χρειάζονται έξτρα φροντίδα. Μάθε τις απαραίτητες κινήσεις για να αποκτήσεις και πάλι περιποιημένα, τέλεια άκρα
.ΑΠΑΛΛΑΞΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ
Η απολέπιση και η αποτρίχωση είναι απαραίτητες για την περιποίηση των ποδιών. Οι κρύες ταινίες κεριού αποτελούν πρακτική και αποτελεσματική λύση για αποτρίχωση που διαρκεί

 Για την απολέπιση, όμως, θα χρειαστείς μια πολύ καλή ελαφρόπετρα που θα σε απαλλάξει από νεκρά κύτταρα και σκληρύνσεις. Δοκίμασε και τη νέα συσκευή Micro Pedi, η οποία λειτουργεί με μπαταρία και λειαίνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα στο πέλμα και στις φτέρνες.
 Μηχάνημα απολέπισης για τις φτέρνες Micro-Pedi της Silk' n. Ελαφρόπετρα από τα Sephora. 
  Κρέμα απολέπισης Frezyfeet Keractive της Frezyderm (στα φαρμακεία)

ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
 Για να έχεις απαλή και όμορφη επιδερμίδα, μπορείς να δοκιμάσεις μία από τις πολλές ειδικές κρέμες ενυδάτωσης για τα πόδια που κυκλοφορούν.
 Κρέμα θρέψης Lipikar Podologics της La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

  Είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από τα απλά γαλακτώματα σώματος, αφού έχουν ενισχυμένη σύνθεση που προσφέρει ανάπλαση του σκασμένου δέρματος.
ΑΝΕΣΗ
Επειδή όλο το καλοκαίρι φοράς σανδάλια, είναι πολύ πιθανό όταν θα φορέσεις κλειστά παπούτσια να νιώσεις κάποια ενόχληση. 
 Επιθέματα για φουσκάλες της Compeed (στα φαρμακεία). Επιθέματα για πληγές και φουσκάλες της Hansaplast.
 Τα διάφανα επιθέματα που τοποθετούνται σε μικρές πληγές ή κάλους προστατεύουν και ανακουφίζουν τα πόδια.
 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ
Το πεντικιούρ είναι απαραίτητο για να δείξουν όμορφα τα πόδια σου. Μπορείς να το κάνεις μόνη στο σπίτι, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα:

  • Μετά τις διακοπές μπορεί να δεις τα νύχια σου πολύ σκληρά και το χρώμα τους αλλοιωμένο. Χρησιμοποίησε την ειδική λίμα για γυάλισμα που τα λειαίνει και ετοιμάζει τη βάση τους για το βερνίκι.
  • Άπλωσε ένα ειδικό βερνίκι για βάση. Προστατεύει την επιφάνεια του νυχιού και βοηθά μετά στην εύκολη αφαίρεση του χρώματος – ειδικά αν χρησιμοποιείς σκούρα βερνίκια.
  • Τοποθέτησε το ειδικό αξεσουάρ που διαχωρίζει τα δάχτυλα και πέρασε το βερνίκι που προτιμάς. Προτίμησε ζωηρά, έντονα χρώματα που τονίζουν το μαύρισμά σου και δεν σε βάζουν κατευθείαν σε χειμωνιάτικη διάθεση.
    madamefigaro