Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Προτάσεις για βραδινές τσάντες (ΦΩΤΟ)

Το μέγεθος στις τσάντες παίζει σημαντικό ρόλο καθώς οι συγκεκριμένες συνηθίζουν να είναι μικρές σε μέγεθος.

 Το μέγεθος στις τσάντες παίζει σημαντικό ρόλο καθώς οι συγκεκριμένες συνηθίζουν να είναι μικρές σε μέγεθος. Αν έχετε πολλά πράγματα που θέλετε να πάρετε μαζί σας μπορείτε να συμβιβαστείτε με έναν extra large φάκελο που θα χωρέσει όλα τα απαραίτητα.

 Extra Tip: Ποτέ μην παραφουσκώνετε ένα βραδυνό τσαντάκι με 100 πράγματα. Δεν είναι ωραίο να φαίνεται έτοιμο να εκραγεί. Αρκεστείτε στα απολύτως απαραίτητα.

Όσον αφορά το χρώμα, φέτος τα μεταλλικά χρώματα παίζουν πολύ, βάζοντας τα λουστρίνια σε δεύτερη μοίρα. Φυσικά όταν λέμε μεταλλικά δεν εννοούμε τα κλασικά χρυσοασημί των γάμων, όπως συνηθίζω να τα αποκαλώ. Μιλάμε για τσάντες με λεπτομέρειες μεταλλικές, με στρασάκια και χρυσόσκονη..

 Όσες προτιμάνε τη λάμψη στα ρούχα τους και θέλουν πιο ματ αποχρώσεις στις τσάντες τους, τότε οι επιλογές είναι επίσης πολλές..

 Το καλό με τις βραδυνές τσάντες είναι πως μπορούν πολύ εύκολα να δώσουν έξτρα πόντους στο στυλ μας, ακόμα και αν το ντύσιμό μας είναι σχετικά βαρετό. Αρκεί φυσικά να έχουν κάτι το ιδιαίτερο, όπως περίεργο κράτημα, περίεργο σχήμα ή τελοσπάντων κάτι που να ξεφεύγει από το συνηθισμένο!!

blue-hornet team