Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Τρία tips για να δείχνετε κούκλες στο γυμναστήριο

Eπειδή οι περισσότερες από εμάς δεν μοιάζουμε με μοντέλα, ιδού μερικές συμβουλές για γυμναστική με στυλ.

1. Αντί για αλογοουρά προτιμήστε την κοτσίδα
Ή, εναλλακτικά, κάντε την κλασική αλογοουρά, και μετά πλέξτε την στερεώνοντάς την με ένα λαστιχάκι στο τελείωμα. Αν μάλιστα θέλετε να θυμίζετε κοριτσάκι, χρησιμοποιήστε τα λαστιχάκια με τους κύβους ή τους βόλους σε διάφορα χρώματα (όπως αυτά που φοράγαμε παιδιά). Η κοτσίδα δείχνει προσεγμένη ακόμη και όταν έχετε υδρώσει, σε αντίθεση με την αλογοουρά που μπορεί να φριζάρει ή να δείχνει άχαρη. Μας αρέσουν τα Snag-Free Hair Elastics της Sephora που δεν σπάνε την τρίχα.

2. Χρησιμοποιήστε ενυδατικό χειλιών με χρώμα 
Δεν είναι τόσο έντονο όσο το κραγιόν ή το lip gloss και χαρίζει μια δόση χρώματος στα χείλη που δείχνει απόλυτα φυσική. Φυσικά, μην ξεχνάτε ότι το γυμναστήριο δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να φοράτε μακιγιάζ, αφού το μεικάπ και η βάση θα κλείσουν τους πόρους σας. Δοκιμάστε το Cherry Kiss των Rose Apothecary που περιποιείται τα χείλη ενώ χαρίζει ένα ελαφρύ ροζέ χρώμα.

3. Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας και απλώστε αδιάβροχη μάσκαρα
Ένα γρήγορο τρικ μακιγιάζ που δεν θα ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα σας στο γυμναστήριο, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει την εμφάνιση στη στιγμή. Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό εργαλείο και προσθέστε αδιάφορη μάσκαρα που δεν θα «τρέξει»  και την οποία μπορείτε να αφαιρέσετε στο σπίτι. Προτείνουμε την Double Extension Waterproof Mascara της L’Oréal Paris που κρατάει το χρώμα και αφαιρείται χωρίς να ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες.
πηγή:fashionlove.gr