Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Κέιτζ: Πουλάει τα πάντα για να πληρώσει τους φόρους

Τα ανοίγματα του Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) στην εφορία ξεκίνησαν το 2002 και έφτασαν
τα $13 εκατομμύρια (σχεδόν €10 εκατομμύρια).
Άλλος δρόμος δεν υπήρχε για τον 48χρονο ηθοποιό παρά να ρευστοποιήσει την περιουσία του ώστε να κλείσει τις τρύπες του.
 Αυτό το εντυπωσιακό κάστρο στη Βαυαρία είναι ένα από τα περιουσιακά στοιχεία του Νίκολας Κέιτζ που πωλήθηκαν.

Όπερ και εγέννετο, με τον Κέιτζ να καταθέτει στις 15 Φεβρουαρίου –σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ- το ποσό των $6,257,005 (€4.800.000), που αντιστοιχεί σε χρέη του 2007.
Τον Δεκέμβριο, λέγεται ότι ο Κέιτζ -που είναι διάσημος μεταξύ άλλων και για το οξύθυμο του χαρακτήρα του- πλήρωσε ακόμη ένα μικρότερο ποσό, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του.
Ο Νίκολας Κέιτζ έχει βγάλει μεγάλο μέρος της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του προς πώληση –εξ ου και τα χρήματα που έχουν ήδη δοθεί- και το πράγμα έχει ακόμη συνέχεια.
Όταν είχε γίνει γνωστή η κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί ο ηθοποιός, φήμες ήθελαν να του "βάζει πλάτη" ο κολλητός του φίλος Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) ο οποίος προσφέρθηκε να αναλάβει μεγάλο μέρος του χρέους.
Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Κέιτζ δεν δέχτηκε τη βοήθεια του φίλου του και προσπάθησε να βρει την άκρη μόνος.
Μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί οι ιδιοκτησίες του στην Καλιφόρνια, το Λας Βέγκας, τη Νέα Ορλεάνη καθώς και ένα εντυπωσιακό κάστρο στη Βαυαρία, διάφορα γιοτ καθώς και ένα κρανίο δεινοσαύρου ηλικίας 67 εκατομμυρίων χρόνων (!) αξίας $276,000 (€211.000). Και έχει ακόμη πολύ… "ψωμί".
πηγή:womanonly.gr