Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Grooming: Όσα μισούν οι γυναίκες στους άντρες

grooming_man

Δεν χρειάζεται να κουβαλάς την ταμπέλα του metrosexual για να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Υπάρχουν μερικά εύκολα πράγματα που εάν τα κάνεις θα βελτιώσεις την υγεία σου, θα ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου και θα χαροποιήσεις ιδιαίτερα την σύντροφο σου. Όπως και να το κάνουμε σίγουρα θα φανείς πολύ πιο ελκυστικός σε μια γυναίκα εάν περιποιείσαι τον εαυτό σου παρά όταν αρκείσαι σε ένα απλό μπάνιο.


Την έντονη τριχοφυϊα (ειδικά όταν θυμίζει μαϊμού)
Λύση: Αποτρίχωση
Δεν έχουμε κάτι με τις μαϊμούδες, αλλά οι πολλές τρίχες κάνουν τις γυναίκες να σε συγκρίνουν με αυτές. Η αποτρίχωση στους άντρες απόκτησε αρκετούς οπαδούς τα τελευταία χρόνια και προβλήθηκε αρκετά μέσα από περιοδικά αλλά και από την ταινία «The 40-Year-Old Virgin». Εάν σου αρέσει το στήθος σου όπως είναι και θέλεις να το κάνεις μόνο και μόνο επειδή το κάνουν πολλοί και επειδή αρέσει στις γυναίκες τότε μην το κάνεις. Η αποτρίχωση είναι κάτι που πρέπει να το κάνεις για τον εαυτό σου. Εάν λοιπόν αποφασίσεις τελικά να την κάνεις πήγαινε σε κάποιον επαγγελματία. Μην ανησυχείς, οι τρίχες θα ξαναφυτρώσουν, δεν πρόκειται και να πεθάνεις από τον πόνο και η σύντροφος σου θα εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτή τη πράξη.

Τα κιτρινισμένα δόντια.br /> Λύση: Λεύκανση
Η λεύκανση αποτελεί μια από τις τελευταίες τάσεις περιποίηση.�. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από ένα όμορφο λαμπερό χαμόγελο. Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι πλέον με τα κιτρινισμένα δόντια. Όχι δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις όλη σου την περιουσία στον οδοντίατρο.

Το άγριο δέρμα του προσώπου σου
Λύση: Χρήση ενυδατικής κρέμας μετά το μπάνιο
Μια από τις αγαπημένες ασχολίες των αντρών είναι να χαζεύουν την κοπέλα τους να αλείφεται με ενυδατική κρέμα μόλις βγαίνουν από το μπάνιο. Το νερό της βρύσης περιέχει μεγάλη ποσότητα από μέταλλα και το ζεστό νερό αφυδατώνει πάρα πολύ το δέρμα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να αναζωογονήσεις το δέρμα σου είναι να χρησιμοποιήσεις ενυδατική κρέμα με το που θα βγεις από το μπάνιο. Σίγουρα θα χαρείς όταν θα αισθανθείς το δέρμα σου απαλό.

Τα φαγωμένα και βρώμικα νύχια
Λύση: Μανικιούρ
Δεν χρειάζεται να πας στη μανικιουρίστα της γειτονιάς και να αναγκαστείς να ακούσεις όλα τα κουτσομπολιά της γειτονιάς για να κάνεις ένα μανικιούρ. Για να μην καταλήξεις να αισθάνεσαι σαν γυναίκα, μπορείς να πάρεις ένα βαλιτσάκι με τα βασικά εργαλεία για μανικιούρ και να το κάνεις μόνος σου. Καθάρισε τα νύχια σου, λίμαρε τα ώστε να τους δώσεις σχήμα και απομάκρυνε τα πετσάκια. Τι πιο ωραίο από το να έχεις καθαρά και περιποιημένα χέρια;

Τις ζάρες του προσώπου
Λύση: Χρήση ενυδατικής κρέμας με SPF
Ο καρκίνος του δέρματος καραδοκεί. Ακόμα και εάν δεν καίγεσαι ποτέ και περιπλανιέσαι στον ήλιο δίχως να σκέφτεσαι την προστασία καιρός να αρχίσεις να προστατεύεσαι. Διάλεξε μια ενυδατική κρέμα με SPF την οποία θα χρησιμοποιείς καθημερινά και έτσι δεν θα προφυλαχτείς από εγκαύματα, μελανώματα κτλ.