Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Χεράκι-χεράκι Αννίτα Πάνια και Νικολούλη

Χεράκι-χεράκι η Αννίτα Πάνια με την Αγγελική Νικολούλη στην πρεμιέρα της Αννας Βίσση!
Η απόλυτη σταρ, στην πρώτη βραδιά μετά το ατύχημά της, αποθεώθηκε από τους φανατικούς φίλους και θαυμαστές της. Το Σάββατο το βράδυ ο συνωστισμός ήταν μεγάλος έξω από το κέντρο όπου εμφανίζεται η Αννα Βίσση. Οι θαυμαστές της, που είχαν κλείσει τραπέζι, αγωνιούσαν για το πότε θα έρθει η στιγμή να δουν το είδωλό τους στη σκηνή. Σε ένα από τα «διακριτικά» τραπέζια του μαγαζιού καθόταν μια παρέα που συγκέντρωσε όμως όλα τα βλέμματα. Ηταν το τραπέζι του Νίκου Καρβέλα (που μπήκε μόνος του στο κέντρο, ενώ η Αννίτα «έκανε είσοδο» χεράκι-χεράκι με τη Νικολούλη...) που φιλοξενούσε τους προσκεκλημένους του: τον ιδιοκτήτη του Politia Tennis Club Κώστα Δροσόπουλο με την κόρη του, το γνωστό «κορίτσι του καιρού» του Alter Mαρία Σινιώρη με την αδελφή της και, φυσικά τη σύζυγό του με την αγαπημένη «Μις Μαρπλ» της ελληνικής τηλεόρασης.
Με του που εμφανίστηκε η Αννα στη σκηνή έγινε «το έλα να δεις». Το κοινό χειροκροτούσε τη δημοφιλή τραγουδίστρια για πέντε λεπτά συνεχώς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη. Οι φανατικοί θαυμαστές της -που κρατούσαν πανό με συνθήματα αγάπης για την «Αννούλα τους»- άναψαν αναπτήρες και πέταξαν αποκριάτικα κομφετί στον χώρο. Συγκινημένη η Αννα Βίσση ευχαρίστησε το κοινό της που την αγαπάει και τη στηρίζει τόσα χρόνια, τονίζοντας πως «το ατύχημά της την έκανε να συνειδητοποιήσει πως έχει πολλούς φίλους». Επίσης, παρότρυνε τον κόσμο «να ζει την κάθε στιγμή»!

Να προσθέσουμε ότι ο Νίκος Ζωιδάκης αφιέρωσε στην Αννα μια μαντινάδα και ξεσήκωσε το κοινό με τη λύρα του. Το πρόγραμμα τελείωσε γύρω στις 6.00 το πρωί, με την Αννα Βίσση να τραγουδάει ακούραστα στους φίλους της το γνώριμο... ατελείωτο ρεπερτόριό της. Κι εκείνοι της έριχναν διαρκώς λουλούδια - ττόσα πολλά λουλούδια που χρόνια είχαμε να δούμε σε πρεμιέρα.
espressonews