Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τα γενέθλια της Katy Perry και η μεταμόρφωσή της σε σέξι βαμπιρέλα

Στην Καιτούλα της ποπ αρέσουν τα γλυκά, τα αγόρια και το halloween. Γι αυτό πήρε αγκαλιά το νέο της on-off αμόρε, John Mayer, μία τούρτα, μερικούς ξέφρενους φίλους της και γιόρτασε (πρόωρα) τα 28α γενέθλιά της.
Βρε πώς έχεις μεγαλώσει Katy Katy. Και 'χεις γίνει άλλη τόση Katy Katy. Καλά υπερβάλλουμε δεν έχει γίνει διπλο το κορίτσι μας. Δυο κόκαλα έχει μείνει και μάλλον φταίει ο έρωτας γιατί ό,τι της συμβαίνει.
 Από τη στιγμή που στο γενέθλιο πάρτυ της είχε στο πλευρό της τον John Mayer (αμόρε της Jennifer Aniston ένα φεγγάρι), που όλο χωρίζουν αλλά όλο μαζί είναι, το πράγμα είναι σοβαρό.
 Βέβαια, εκτός από τον John μαζί της ήταν και διάφοροι τρελοί φίλοι της, ανάμεσά τους και ο διάσημος φωτογράφος πάρτυ Cobrasnake (κάποτε, μάλιστα, ο Cobrasnake είχε περάσει και από Αθήνα για ένα πάρτι στο Bios στην Πειραιώς - αμέ), ο οποίος και τράβηξε όλα αυτά τα ενσταντανέ και τα ανέβασε στο site του.
 Όλοι μαζί ντύθηκαν μασκέ, που λένε και εδώ, και τίμησαν τόσο τα γενέθλια της Perry όσο και το Halloween - εξού και το βαμπιρέλα look της Katy και η μεγάλη μύτη (να τα μόνο αυτή) του John.
cosmo