Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Guarana: βραζιλιάνικο κορμί & τόνωση στη στιγμή

Guarana: Το μαγικό φυτό εκ Βραζιλίας ορμώμενο, θα σε καταπλήξει με τις εξαιρετικές του ιδιότητες.
Guarana για βραζιλιάνικο κορμί και για τόνωση στη στιγμή!

Το Guarana (Paullinia Cupana) είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί στα τροπικά δάση του Αμαζονίου και το όνομά του προέκυψε από τους Ινδιάνους Γκουαρανί, Τα εκχυλίσματα από τους καρπούς του φυτού χρησιμοποιούνται ευρέως σε ιατρικά και θεραπευτικά ροφήματα από τους ιθαγενείς πολύ πριν από την έλευση του Κολόμβου. Σήμερα, το guarana καλλιεργείται στη Βραζιλία και θεωρείται το ελιξίριο της νιότης, ενώ το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας το κατατάσσει στα κυριότερα θεραπευτικά βότανα. Το Guarana αποκαλείται και κόλα της Βραζιλίας και πλέον είναι ένα δημοφιλές φυτό σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές του ιδιότητες.

  • Περιέχει μία φυσική ήπια μορφή καφεΐνης η οποία απελευθερώνεται πολύ πιο αργά στον οργανισμό από ότι από ένα φλιτζάνι καφέ. Η πρόσληψη guarana θα σε τονώσει πιο πολύ από ότι ένα φλιτζάνι καφέ, με εξαιρετικές παράπλευρες θετικές επιδράσεις στον οργανισμό σου.
  • Τονώνει τον οργανισμό και συντελεί στην εξάλειψη του συναισθήματος της κούρασης, της εξάντλησης και της υποτονικότητας καθώς η ξανθίνη και τα παράγωγά της έχουν διεγερτική δράση.
  • Βελτιώνει την αντοχή των αθλητών, καθώς είναι καρδιοτονωτικό.
  • Ευνοεί τη μείωση του σωματικού βάρους, καθότι μειώνει την όρεξη.
  • Βοηθάει στην πνευματική διέγερση και διαύγεια για αυτό και είναι ιδανικό για μαθητές, φοιτητές και όσους κάνουν πνευματική εργασία.
    shape