Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Facebook Popup Plugin για WordPress

Αν θέλετε να αυξήσετε τα Like στην σελίδα σας στο Facebook γρήγορα και άμεσα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε ένα Popup στην ιστοσελίδα/blog σας.
Αυτό σημαίνει ότι<…>
κάθε φορά που κάποιος μπαίνει στην ιστοσελίδα σας θα του εμφανίζει το Facebook Page σας για να κάνει Like.
Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το WordPress αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας το Plugin: Facebook Page Promoter Lightbox. Πολύ απλά μπορείτε να κατεβάσατε το Plugin και να το εγκαταστήσετε.
Για να το ρυθμίσετε μπορείτε πολύ εύκολα να το κάνετε πηγαίνοντας στο  Settings->Facebook Lightbox. Εκεί πρέπει να συμπληρώσετε το Facebook ID της σελίδα σας( Μπορείτε να το βρείτε πηγαίνοντας στο Facebook Page: Edit Page->Update Info. Είναι ο αριθμός μετά το “id=” στον σύνδεσμο που βλέπετε), τις σελίδες που θέλετε να εμφανίζεται, όπως και το πόσες φορές θέλετε να εμφανίζεται.
Σε αυτό το σημείο θα σας πρότεινα να το ρυθμίσετε ώστε να εμφανίζεται μια φορά την ημέρα για κάθε επισκέπτη σας, δηλαδή αλλάζοντας το “Show every x days” σε 1. Αυτό το λέω γιατί τα συνεχόμενα Popup μπορεί να εκνευρίσουν τους αναγνώστες σας και τελικά να χάσετε αντί να κερδίσετε.
secnews