Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Αγνώριστη στο νέο άρωμά της η Britney Spears

Μεταμορφώνεται σε κορίτσι του τσάρλεστον, σε κλεοπάτρα και σε χορεύτρια για το διπλό της άρωμα.

 Στη διαφήμιση για το επερχόμενο άρωμά της Twist Fantasy, Britney προβάλλει διάφορες πλευρές του εαυτού της. Άλλοτε τη βλέπουμε ως μια εκθαμβωτική ξανθιά, άλλοτε ως flapper-girl, και άλλοτε σαν αυτοκράτειρα Κλεοπάτρα.
 Η σειρά Twist Fantasy περιέχει τα δύο αρώματα, Fantasy και Midnight Fantasy. Τα αρώματα αυτά είναι ενωμένα, δημιουργώντας έτσι ένα σφαιρικό μπουκάλι. Ανοίγοντάς το στη μέση προκύπτουν δύο καινούρια μπουκαλάκια. Το ροζ περιέχει το άρωμα  Fantasy, ενώ το σκούρο μπλε το άρωμα Midnight Fantasy. Η επιλογή των χρωμάτων αυτών δεν είναι τυχαία καθώς το ροζ και το μπλε αποτελούν τα αγαπημένα χρώματα της ποπ σταρ.
 Το άρωμα Fantasy έχει αρχικά μια φρουτώδη μυρωδιά, στη συνέχεια όμως γίνεται πιο γλυκιά. Το Midnight συνδυάζει περισσότερες νότες και είναι πιο αισθησιακό.
 Η ίδια η Britney Spears έχει δηλώσει «Με τη σειρά Twist Fantasy, θα ήθελα να συνδυάσω δύο από τα αγαπημένα μου αρώματα σε ένα εκλεπτυσμένο μπουκάλι, δίνοντας σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να επιλέξει το άρωμα που επιθυμεί ανά πάσα στιγμή».
marieclaire