Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Εσπρέσο σοκολάτα

Ο καφές με τη σοκολάτα είναι φοβερός συνδυασμός.

 Tip: Δοκιμάστε τον εσπρέσο σας με dip σοκολάτας.

 Θα χρειαστείτε:
2 φλιτζάνια καφέ εσπρέσο
2 κουταλάκια σιρόπι σοκολάτας
2 κουταλάκια ζάχαρη
Λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
Λίγη κανέλα τριμμένη
Τι να κάνετε: Ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπρίκι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, τη ζάχαρη και τα βάζετε να ζεσταθούν καλά. Σερβίρετε σε δύο φλιτζάνια, προσθέτετε από ένα κουταλάκι σιρόπι, ανακατεύετε και σερβίρετε.