Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σωτήρης Καλυβάτσης:"Με την Αντιγόνη Ψυχράμη δεν είμαστε πλέον μαζί»!

Τον χωρισμό του με την Αντιγόνη Ψυχράμη επιβεβαίωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, λέγοντας ότι με την πρώην αγαπημένη του είναι πλέον μόνο δύο καλοί φίλοι.
Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον Ionion Fm, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι με τη νεαρή τραγουδίστρια δεν είναι πλέον μαζί, κάτι που όπως σημείωσε, συμβαίνει από το Πάσχα.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη αυτή εντάσσοντάς την στα πολλά άσχημα πράγματα που εκλήθη να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα.


Παράλληλα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και στην καθημερινότητά του, λέγοντας ότι εδώ και μήνες βρίσκεται σε κατάσταση επιβίωσης και πως τα βγάζει δύσκολα πέρα με την οικονομική κρίση.


Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει ότι χρωστά αρκετά ενοίκια στη μαρίνα που βρίσκεται το σκάφος στο οποίο διαμένει μόνιμα και πως ελπίζει με τη δουλειά που θα κάνει στη Θεσσαλονίκη τον Χειμώνα, να διευθετήσει τις εκκρεμότητες.


Φρόντισε ωστόσο να ξεκαθαρίσει πως τα αντιμετωπίζει όλα με χαμόγελο καις πως παραμένει…τούρμπο: «Είμαι τούρμπο και να το ξέρουν όλοι. Είμαι πύραυλος, γεμάτος ιδέες και όρεξη για δουλειά και ζωή».
vipnews