Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Tori Spelling: Μαμά ξανά δέκα μήνες μετά!

Πριν κλείσει καλά καλά ένα χρόνο από την τρίτη γέννα της, η Tori Spelling δεν έχασε καιρό και, την περασμένη Πέμπτη, καλωσόρισε στον κόσμο το τέταρτο παιδί, δέκα μόλις μήνες μετά τον ερχομό της κορούλας της, Hattie!
Το υγιέστατο αγοράκι πρόλαβε ήδη να γνωρίσει τα φώτα της δημοσιότητας, αφού η ενθουσιασμένη Spelling πόσταρε μια γλυκύτατη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, με τον βενιαμίν να κρατά σφιχτά το δάχτυλο της μαμάς του!
 Η 39χρονη ηθοποιός, ξάφνιασε τα media, όταν πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο πως ήδη περίμενε νέα επίσκεψη από τον πελαργό! Η Tori είναι παντρεμένη με τον Dean McDermott από το 2006, ο οποίος έχει ήδη έναν έφηβο γιο από τον προηγούμενο γάμο του, και μετά τον 5χρονο Liam, την τετράχρονη Stella και τη δέκα μηνών Hattie, ο Finn Davey McDermott, ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού!
 Η Tori Spelling με το σύζυγό της, Dean McDermott

Παρά όμως τις… συχνές εγκυμοσύνες της, η τηλεοπτική «Ντόνα» δήλωσε πως η τέταρτη θα είναι και η τελευταία και ότι είναι πάρα πολύ λυπημένη που δε θα βρίσκεται ξανά… σε ενδιαφέρουσα! «Δε θα μπορούσα νε είμαι πιο ευτυχισμένη που θα γνωρίσω το μωρό τόσο γρήγορα, αλλά πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ να είμαι έγκυος, οπότε εάν αυτή είναι η τελευταία μου εγκυμοσύνη θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ»!
agelioforos