Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Παντελόνια: Το must κομμάτι της σεζόν που θα λατρέψετε!

Το φετινό φθινόπωρο έχει να κάνει με τα παντελόνια. Είναι το must κομμάτι της σεζόν και θα το λατρέψετε.

Πώς όμως θα το φορέσετε για να είστε in fashion;
Θα το πιστεύατε ποτέ ότι οι φόρμες θα ήταν ποτέ της μόδας; Κι όμως τις είδαμε φέτος στα ντεφιλέ και μάλιστα σε μια πιο σικάτη εκδοχή τους. Φορέστε λοιπόν το παντελόνι της φόρμας σας με πουλόβερ σε έντονα χρώματα και τακούνια και θα προσελκύσετε όλα τα βλέμματα.
 Τα παντελόνια αυτή τη σεζόν δεν είναι μακριά και φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο. Προτιμείστε τα κοστούμια, συνδυάζοντάς τα με μια λευκή μπλούζα ή πουκάμισο ή ένα ημίπαλτο που κουμπώνει σταυρωτά. Όσο για τα παπούτσια; Οι κλασσικές γόβες και τα ψιλοτάκουνα ankle boots είναι η ιδανική επιλογή. Δώστε επίσης έμφαση και στα αξεσουάρα, φορώντας χοντρές αλυσίδες στα χέρια και επιλέγοντας μια αυστηρή, κλασική τσάντα.
 Τα patterns είναι επίσης όπως έχουμε ξαναγράψει μια ακόμα τάση της φθινοπωρινής μόδας. Προτιμείστε παντελόνια με patterns σε αποχρώσεις του μπλε και του μωβ και αναδείξτε τα φορώντας ένα λευκό πουκάμισο με παπαδίστικο γιακά. Η γεωμετρική τσάντα και τα ψιλοτάκουνα θα ταιριάξουν απόλυτα με το look.
 Πάντα να συνδυάζετε το pattern παντελόνι σας με ένα ουδέτερο top και σακάκι για να μην παραφορτώνετε την εμφάνισή σας, ενώ προτιμείστε να μην φοράτε καθόλου κοσμήματα.
star