Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Αχιλλέας Βιγκόπουλος - Νικόλ Κοτοβός: Αναβάλλεται ο γάμος τους!

Όσο ξαφνικά έσκασε η είδηση του γάμου τους, τόσο ξαφνικά έγινε γνωστή και η αναβολή του, για ημερομηνία όμως που δεν έγινε ακόμη γνωστή.
Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύθηκε τρελά αποφασίζοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μάλλον κατάλαβε ότι δεν θα πρέπει να βιαστεί, καθώς αυτή προβάλλεται ως δικαιολογία για την αναβολή του γάμου.
Η αρχική ανακοίνωση του γάμου είχε γίνει μέσω sms και email, μέθοδος που τελικά ακολουθήθηκε και στην περίπτωση της αναβολής.
Έτσι, ένα περίπου μήνα πριν η Νικόλ Κοτοβός και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενημέρωσαν φίλους και γνωστούς, ότι τα σχέδια έχουν αλλάξει.
Με μήνυμα γραμμένο στα αγγλικά, το ζευγάρι προέτρεπε τους παραλήπτες του, να απελευθερώσουν από το πρόγραμμά τους την 29η Σεπτεμβρίου, ημέρα που είχε ανακοινωθεί ως εκείνη του γάμου τους και συνέχιζαν: «Παραμένουμε ερωτευμένοι και αρραβωνιασμένοι, αλλά αποφασίσαμε να αλλάξουμε την ημερομηνία του γάμου μας, εξαιτίας σημαντικών χρονικών περιορισμών. Θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία".
Αναμένουμε τις ανακοινώσεις για τον ορισμό της νέας ημερομηνίας του γάμου που απ΄ότι φαίνεται θα γίνει πάλι μέσω sms και email. 
vipnews