Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Νύχια… «στιλέτο»! Το νέο trend των stars

Νύχια που βγάζουν… κυριολεκτικά μάτι είναι το νέο trend των stars του Hollywood!

Τ΄αποκαλούν «νύχια στιλέτο», επειδή είναι πολύ μακριά, και πολύ κοφτερά στις άκρες τους, σε σημείο που καταντάνε επικίνδυνα!
Πρόκειται για το νέο fashion trend του Hollywood, και όπως είναι φυσικό, το έχουν δοκιμάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz:
Rihanna, Beyonce, Lana del Rey, Adele, Lady Gaga, Fergie, και Heidi Klum, είναι μερικές μόνο από τις celebrities που έχουν δοκιμάσει τα κοφτερά νύχια και δεν τ΄αλλάζουν με τίποτα!
Η καθεμιά τους βέβαια σε άλλο χρώμα. Έχουμε δει λοιπόν τις stars με νύχι στιλέτο, άλλοτε βαμμένο σε φωτεινά και έντονα χρώματα, και άλλοτε διακοσμημένο με περίεργα και περίτεχνα σχέδιο.
 Αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας, και έχουν πάρει την ονομασία τους, από τα μαχαίρια στιλέτο, θανατηφόρα μαχαίρια, τα οποία χρησιμοποιούνταν ευρέως από τους ιταλούς εκτελεστές, το 1.400.
Πρόκειται για ακρυλικά νύχια, κομμένα και σχηματισμένα έτσι ώστε οι άκρες τους να είναι μυτερές. Μάλιστα στα σαλόνια ομορφιάς του εξωτερικού, το εν λόγω σχέδιο έχει κάνει θραύση, αφού καταφέρνει να επιμηκύνει τα δάχτυλα, και φυσικά, αποτελεί ο,τι πιο extreme υπάρχει αυτή τη στιγμή στην τέχνη των νυχιών!
Όσο για το ποια απ΄όλες τους το εφάρμοσε πρώτη; θέλει και ρώτημα; η εκκεντρική του είδους Lady Gaga, που έκανε την αρχή, και οι υπόλοιπες ακολούθησαν!
 πηγή:star.gr