Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Στηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις με το γάμο της

Να και κάτι πολύ ευχάριστο. Με αφορμή το γάμο της, η Κατερίνα Παπουτσάκη δείχνει για ακόμα μια φορά τις κοινωνικές ευαισθησίες της.
Η ηθοποιός και ο εκλεκτός της καρδιάς της Παναγιώτης Πιλαφάς, που παντρεύονται στις 28 Αυγούστου, γνωστοποίησαν στους καλεσμένους τους, πως αντί δώρων αν επιθυμούν να στηρίξουν το « Το Χαμόγελο του παιδιού » ή τον σύλλογο «Η Πίστη».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» στο σημερινό της φύλλο, το ζευγάρι γράφει στο προσκλητήριο του γάμου του: «Αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Παναγιώτης και η Κατερίναπαρακαλούν θερμά όλους να μην μπουν στη διαδικασία αγοράς γαμήλιου δώρου. Αν παρ’ όλα αυτά ορισμένοι επιθυμούν να προσφέρουν κάτι, αυτό που θα επιθυμούσαν οι μελλόνυμφοι είναι να καταθέσετε το ποσό που θέλετε στο “Χαμόγελο του παιδιού” ή στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “Η Πίστη”.»
Να επισημάνουμε ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ενισχύσει και παλιότερα το έργο των οργανώσεων αυτών, καθώς έχει παραστεί σε διάφορες εκδηλώσεις του συλλόγου «Η Πίστη» και πριν μερικούς μήνες είχε τραγουδήσει και σε μια συναυλία που είχε διοργανωθεί για την ενίσχυση του έργου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Πηγή: myself.gr