Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Tamara Ecclestone: Δύο βραχιόλια αποδεικνύουν την απιστία

Η πανέμορφη κόρη του ιδιοκτήτη της Formula 1, δισεκατομμυριούχου Bernie Ecclestone, Tamara επιβεβαίωσε ότι οι ισχυρισμοί του πρώην φίλου της ότι δεν την απατούσε είναι αναληθείς καθώς ανακάλυψε...


Μια βιντεοκασέτα με εκείνον και κάποια γυναίκα σε «βρώμικες» ερωτικές περιπτύξεις , όπως η ίδια αποκάλυψε, ήταν η αιτία που το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης, διέλυσε τον αρραβώνα του.

Όταν η Tamara ανακάλυψε την ταινία με τον αγαπημένο της να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα, του ζήτησε να χωρίσουν και δημοσιοποίησε το γεγονός.

Ο 38χρονος Omar Khyami, ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη κασέτα είχε γυριστεί πριν την σχέση του με την Tamara, αλλά εκείνη βλέποντάς την εντόπισε στο χέρι του Omar δύο βραχιόλια love της Cartier, που του είχε κάνει εκείνη δώρο, αξίας 63,000 δολαρίων.

« Το ένα ήταν χρυσό και του το είχα χαρίσει στην αρχή της σχέσης μας» είπε η 28χρονη « το άλλο ήταν από λευκόχρυσο, δώρο που του έκανα ένα χρόνο πριν από Harrods. Έτσι κατάλαβα πως αυτό το video γυρίστηκε την περίοδο που συγκατοικούσαμε.» είπε η απατημένη Τamara.
πηγή:vipnews.gr