Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Robert De Niro – John Travolta: Με τη Λάτση στο Μουσείο Ακροπόλεως

Λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού δήλωσαν οι superstars του Χόλιγουντ Robert De Niro και John Travolta, που χθες (21/7) βρέθηκαν στην Αθήνα και επισκέφτηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης.
Παρέα τους η Μαριάννα Λάτση η οποία τους συνόδευε σε όλη τη διάρκεια της ξενάγησής τους στο χώρο.
Οι δύο ηθοποιοί, που συνοδεύονταν από τις συζύγους τους και μέλη της οικογένειάς τους, τις τελευταίες ημέρες απόλαυσαν τις ομορφιές της χώρας μας, φιλοξενούμενοι στην πολυτελή θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση. Αφού πρώτα πέρασαν μερικές μέρες στη Σαντορίνη και τη Μυκόνου απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα σε μια ολιγοήμερη κρουαζιέρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», έφτασαν χτες στην Αθήνα και αργά το απόγευμα επισκέφτηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης.
Ο John Travolta με τη σύζυγό του Kelly Preston και ο Robert De Niro με την σύζυγό του Grace έφτασαν στο Μουσείο γύρω στις 8.30 το βράδυ και αφού πρώτα οι πύλες του είχαν κλείσει για το ευρύ κοινό. Η πολυμελής παρέα παρέμεινε στο Μουσείο για περισσότερη από μία ώρα και απόλαυσε την πριβέ ξενάγηση στο υπερσύγχρονο κτίριο.
Φεύγοντας δήλωσαν ενθουσιασμένοι από ότι είδαν και επανέλαβαν την λατρεία τους και τον θαυμασμό τους για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.
πηγή:vipnews.gr