Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Το ραντεβού που έκλεισε τη συμφωνία Κανάκη-Ant1

Μπορεί να μην έχουν πέσει επίσημα οι υπογραφές, αλλά έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν το «Ράδιο αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά για την espresso,  αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης βάζοντας τέλος στις «Ράδιο αρβύλα» φήμες που τους ήθελαν να αναζητούν καινούργια τηλεοπτική στέγη.
Πριν από λίγο καιρό ακούγονταν διάφορα σενάρια που ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη να έχει πραγματοποιήσει ραντεβού με στέλεχος άλλου σταθμού για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής της εκπομπής του. Στην «Espresso» όμως είχαμε αναφέρει ότι οι σχέσεις του με τους υπευθύνους του ΑΝΤ1 είναι πολύ καλές και ότι στον σταθμό του Αμαρουσίου δεν σκόπευαν να αφήσουν τη θεσσαλονικιώτικη παρέα να φύγει.
Μάλιστα, όπως είχαμε αναφέρει, σε συνάντηση με τον διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο άλλωστε ο Κανάκης είναι φίλος, είχε συζητηθεί ανεπίσημα μεν αλλά οριστικά η συνέχιση της συνεργασίας τους, αφού η εκπομπή σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο prime time.
Σε αυτό το ραντεβού έκλεισε και το deal, αφού όλα τα μέλη του «Ράδιο αρβύλα» ήθελαν να συνεχίσουν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η επιβεβαίωση λοιπόν ήρθε από τον ίδιο τον Αντώνη Κανάκη που σε συνέντευξή του στο site blackbow είπε «το πρόβλημα είναι ότι μάλλον θα συνεχίσουμε και του χρόνου να γελάμε με τα χάλια μας μέσω του “Ράδιο αρβύλα”» βάζοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν για την εκπομπή.
Μάλιστα ο Κανάκης είπε πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή: «Αλλαγές στη δομή της εκπομπής δεν θα υπάρχουν. Αυτό μας το ρωτάνε συνέχεια και υπάρχει αυτή η συνήθεια να μιλάμε για αλλαγές στις εκπομπές της τηλεόρασης. Αυτό έχει μια λογική, όταν έχεις να κάνεις με εκπομπές οι οποίες βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο consept και κάποιοι άνθρωποι απλά εκτελούν και υπηρετούν αυτό το consept.
Στην περίπτωση αυτή πρέπει να υπάρχουν συνεχείς αλλαγές και ανανεώσεις. Οταν όμως έχουμε να κάνουμε με εκπομπές το consept των οποίων είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τις αποτελούν, οι προσωπικότητές τους, οι απόψεις τους, η δημιουργικότητά τους, τότε οι αλλαγές γίνονται όσο αλλάζουν αυτοί οι άνθρωποι. Η εξέλιξη των ανθρώπων αυτών μέσα στον χρόνο αποτελεί και τις αλλαγές της εκπομπής αυτής. Με αυτή την έννοια δεν αλλάζεις τη δομή, τα σκηνικά, ή κάποια επιφανειακά χαρακτηριστικά, αλλάζεις εσύ ο ίδιος, εξελίσσεσαι και κατά συνέπεια συμβαίνει το ίδιο και στην εκπομπή που φτιάχνεις».
Σε ερώτηση αν θα ήθελε να παρουσιάσει κάποιου άλλου ύφους εκπομπή, όπως πολιτική, ο Κανάκης είπε: «Κατ’ αρχάς να διευκρινίσω ότι θεωρώ το “Ράδιο αρβύλα” μια καθαρά πολιτική εκπομπή. Ισως είναι πιο πολιτική εκπομπή από τις πολιτικές εκπομπές! Οπότε αυτό δεν μου λείπει. Γενικότερα, αν μου έλειπε κάτι, θα το επιχειρούσα – δεν έχω κάποιο λόγο να μην το κάνω. Αυτή τη στιγμή το “Ράδιο αρβύλα” με γεμίζει, αν αύριο θέλω να κάνω κάτι άλλο, το πιθανότερο είναι να το επιχειρήσω»
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα ο Κανάκης εξήγησε γιατί θεωρεί ότι η εκπομπή έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο λέγοντας: «Προσωπικά θεωρώ πως, εκτός από την πολύ σκληρή δουλειά από πολλούς ανθρώπους της ομάδας και πέρα από την όποια αξία των ανθρώπων που εμπλέκονται στην εκπομπή αυτή, ένα στοιχείο που μάλλον συμβάλλει στην επιτυχία της εκπομπής είναι η αλήθεια της». Αυτή την αλήθεια του «Ράδιο αρβύλα» λοιπόν θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε και την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
πηγή:entertv.gr