Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Alec Baldwin!

Άλλα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ χωρίζουν (βλ. Tom Cruise-Katie Holmes) κι άλλα παντρεύονται!
Ο Alec Baldwin αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την Hilaria Thomas στον παλιό καθεδρικό ναό St. Patrick  στη Νέα Υόρκη το Σάββατο, 30 Ιουνίου.

Στη λιτή τελετή παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, η συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού στο "30 Rock", Tina Fey, ο σκηνοθέτης Woody Allen και ο αδερφός του Baldwin, Stephen.

Ο γαμπρός φορούσε ένα κοστούμι του σχεδιαστή Tom Ford, ενώ η Thomas μία μεταξωτή τουαλέτα του οίκου Amsale.

Η σχέση του 54χρονου ηθοποιού και της 28χρονης δασκάλας της γιόγκα μετράει ένα χρόνο, ενώ η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε τον Απρίλη του 2011.

«Θέλω να κάνω ένα παιδί και να μένω σπίτι και να φτιάχνω κεκάκια στη γυναίκα μου πριν τη στείλω για δουλειά, ώστε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς», είχε αστειευτεί ο δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξή του στο WonderWall.

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος της Thomas. Ο Alec Baldwin χώρισε με την ηθοποιό Kim Basinger το 2002 μετά από οχτώ χρόνια γάμου. Έχουν μαζί μία 16χρονη κόρη, την Ireland.

Μία ημέρα πριν το γάμο, ο αστέρας του "30 Rock" διασκέδασε με φίλους, την παντέμορφη κόρη του, Ireland, και τον ανηψιό του, Billy Baldwin, και τουίταρε την παρακάτω φωτογραφία.
 πηγή:nooz.gr